FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CORESPONDENȚĂ DIN CIPRU // VIDEO + FOTO Miriuță, SHOW în cantonament » Și-a lăsat elevii cu gura căscată

FOTO: Ionuț Iordache +9   FOTO
FOTO: Ionuț Iordache

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 16:48

Vasile Miriuță și-a demonstrat calitățile fotbalistice în timpul ultimului antrenament efectuat de "câini" înaintea amicalului cu Aris Limassol. Partida se joacă mâine, de la ora 15:00, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro. 

Miriuță menține o atmosferă plăcută în cantonamentul dinamoviștilor. Al doilea antrenament al zilei, ultimul înaintea partidei amicale cu Aris Limassol, a fost unul de relaxare.

Tenisul de picior a luat locul turelor de teren, iar sprinturile au fost înlocuite cu activități de îndemânare. Antrenorul a intrat și el la joc, testându-și abilitățile cu câteva șuturi la poartă.

 Amicale Dinamo: 

18 ianuarie: Dinamo vs Aris Limassol (Cipru)
22 ianuarie: Dinamo vs Austria Viena (Austria)
24 ianuarie: Dinamo vs Termalica BB (Polonia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fangigi
fangigi  •  17 Ianuarie 2018, 21:45

Sa intre in locul lui Filipao!

mosvasile
mosvasile  •  17 Ianuarie 2018, 20:12

Si-a gresit vocatia!Din pacate-pentru Dinamo-a ales sa faca pe antrenoru!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează