FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA // VIDEO + FOTO Astra, umilită într-un amical cu de toate: bătaie în tribună + gol spectaculos al lui Denis Alibec

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2020 18:09

Astra a început cu stângul cantonamentul din Turcia și a pierdut, 1-4, cu Viktoria Koln, locul 16 din a treia ligă din Germania. 

Pentru Astra, primul amical al anului s-a dovedit a fi un dezastru, deși din echipa aliniată de Bogdan Andone la start n-au lipsit numele grele precum, Denis Alibec, Constantin Budescu, Gabi Tamaș sau Gabi Enache. Ocupanta locului 16 din al 3-lea eșalon fotbalistic din Germania a făcut instrucție cu fosta campioană a României. 

Astra - Victoria Koln 1-4 // Marius Șumudică a fost la meci 

Fostul antrenor al Astrei n-a lipsit, după cum a promis, de la meciul giurgiuvenilor. A asistat la bijuteria lui Denis Alibec din finalul primei reprize. Atacantul, servit perfect de Budescu, a trimis o „scăriță” aplaudată de toți cei prezenți la meci. A fost singura rază de lumină din jocul încâlcit al Astrei. 

Astra - Victoria Koln 1-4 // Scandal în tribune

Toată lumea și-a întors privirea pentru câteva minute spre lojele de la Titanic Deluxe Football Center din Belek. Spre finalul reprizei spiritele s-au încins în tribune, unde câteva persoane s-au îmbrâncit. Oameni de la fața locului au spus că în incidente a fost implicat unul dintre managerii bazei de pregătire, dar nimeni n-a spus exact motivul discuțiilor. Inclusiv Marius Șumudică s-a ridicat și s-a uitat atent spre loje în momentul evenimentelor. 

Astra - Victoria Koln 1-4 / Ratare de cascadorii râsului 

Deși au câștigat meciul fără prea multe emoții, nemții s-au făcut de râs la o fază de pe finalul reprizei I, când un jucător scăpat singur cu portarul Astrei și-a bătut joc de o minge. L-a driblat pe goalkeeperul românilor, a avut poarta goală, însă a așteptat până când a fost blocat, deși putea înscrie ușor.

Transfer de perspectivă pentru Astra Giurgiu de la o contracandidată la titlu! Tamaș ar putea face drumul invers

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cornel_alex
cornel_alex  •  14 Ianuarie 2020, 11:24

Și la pariuri care a fost cota pentru acest meci? Mai ales, cât a fost cota pentru un 3-1 la pauză?

1017793318282877
Gim Fish  •  13 Ianuarie 2020, 19:22

S-a facut de ras ? ****** , atat trebuia sa fie scorul la pauza 3-1 ! Daca mai inscriau un gol era jale cu ei , venea mafia pariurilor si le taia picioarele , ce dracu sunteti asa naivi !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  13 Ianuarie 2020, 18:45

Deci Liga a ....3......a germana ne da cu terenul in cap la o echipa de locul 2 MAMALIGI LIGI

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close