FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 0-2

EXCLUSIV Pe cine a remarcat Cornel Dinu după Dinamo - CSU Craiova! La superlativ și despre Burcă: „El nu intră în acea categorie”

Într-o intervenție la GSP Live, Cornel Dinu a declarat că victoria oltenilor nu a fost meritată. „Mister” l-a felicitat pe Ovidiu Burcă pentru ce a construit în Ștefan cel Mare. +37   FOTO
Într-o intervenție la GSP Live, Cornel Dinu a declarat că victoria oltenilor nu a fost meritată. „Mister” l-a felicitat pe Ovidiu Burcă pentru ce a construit în Ștefan cel Mare.

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 23:35 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 00:13

Universitatea Craiova a început sezonul cu o victorie împotriva lui Dinamo, scor 2-0. Într-o intervenție la GSP Live, Cornel Dinu a declarat că victoria oltenilor nu a fost meritată. „Mister” l-a felicitat pe Ovidiu Burcă pentru ce a construit în Ștefan cel Mare. 

Cornel Dinu a avut cuvinte de laudă pentru prestația lui Dinamo și îi prevede un viitor frumos lui Ovidiu Burcă. Legenda „câinilor” a remarcat prestațiile lui Larrucea, Iglesias și Amzăr. 

Bătăi de cap pentru Neagoe » Koljic s-a accidentat la pauză și i-a încurcat toate planurile
Dinamo - CSU Craiova
Bătăi de cap pentru Neagoe » Koljic s-a accidentat la pauză și i-a încurcat toate planurile

VIDEO. Cornel Dinu, laude pentru Burcă după eșecul cu CSU Craiova 

„Craiova a fost echipa care a părut mai bună în repriza a doua, dar tocmai îmi scriam cronica. Îmi venise în minte o asemănare interesantă la nivel de organizare pentru Dinamo. Aduce cu celebrul roman și film «Zece negri mititei». 

Istoria văd că se repetă. În 2005 erau 10 acționari, apoi au rămas vreo 3. Acum s-a făcut o uniune de vreo 4 acționari și mai repede decât atunci au rămas vreo 2. 

Vorbind despre fotbal, pot să spun cu toată responsabilitatea că în această categorie de oameni care dispar într-o ficțiune de roman nu trebuie inclus Ovidiu Burcă. Are un merit deosebit în a crea o echipă. Astăzi a fost superioară în prima repriză, alta ar fi fost soarta jocului dacă marcau din penalty. A avut și puțin ghinion Dinamo. 

Craiova a semănat în prima repriză cu mișcarea pepenilor de la Dăbuleni, o echipă previzibilă. Dar Craiova e o echipă rodată, are o forță mai mare de joc. Aici e meritul lui Burcă, o mixtură între câțiva jucători crescuți la Dinamo, Amzăr, Giafer, Borcea, și câțiva care au fost aduși sezonul trecut. Larrucea și Iglesias sunt jucători buni.

Craiova a câștigat prin experiență și omogenitate, Mitriță și Ivan au mai jucat împreună. E o echipă mai solidă. Dar Dinamo are viitorul în față cu această distribuție, mai avea nevoie și de puțin noroc. Prestația, cred eu, este promițătoare”, a spus Cornel Dinu la GSP Live. 

VIDEO. Atmosferă senzațională creată de fanii dinamoviști pe „Arcul de Triumf”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Detaliul care l-a impresionat pe Gică Hagi la Tiraspol: „Fantastic!” + ce discurs va ține în vestiar pentru a-i mobiliza pe campioni

Un personaj-cheie, surprins alături de Argăseală în Ghencea » Semn că negocierile ar putea intra în faza decisivă

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (16)
tororosso
tororosso  •  18 Iulie 2023, 14:54

O altă anomalie care federația are ochelari pentru cai . Ovidiu Burcă nu posedă licența PRO dar este catalogat antrenor și apare la interviuri . Dacă în cazul lui Pintili sa făcut mare tam/tam și sa retras ,nu aceiași măsură se ia în cazul Burcă . De aici se poate observa ce obedienți sun federali cu Dinamo .

magic4ever
magic4ever  •  18 Iulie 2023, 12:35

Are dreptate mister Dinu,spaniolii sunt cei mai buni de la Dinamo...au jucat bine si Amzar si Ghezali...chiar si portarul a avut interventii bune

dansy
dansy  •  18 Iulie 2023, 10:00

Așa este domnule Dinu!Cand noi eram cu lubenițele matale erai cu spriturile!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close