FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu analizează numirea lui Mircea Rednic la Dinamo: "Este ca o sabie"

FOTO: Facebook @FC Dinamo
FOTO: Facebook @FC Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 17:59

Claudiu Niculescu a fost demis astăzi de la Dinamo. Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)!

Cornel Dinu crede că Rednic poate scoate la liman formația din Ștefan cel Mare. 

"Rednic este un antrenor foarte bun, dar nu va fi uşor. La Dinamo au fost transferuri făcute aiurea, atmosfera nu este cea care trebuie şi există şi multe lacune de pregătire. Problema este mai delicată la club şi rămâne de văzut dacă Rednic va putea până în iarnă să modifice.

Rednic a fost un jucător foarte bun, a demonstrat ca antrenor, dar rămâne de văzut dacă poate reuşi cu materialul pe care îl are la dispoziţie. La ultima sa venire a demonstrat că este ca o sabie, el taie şi spânzură, dar este o sabie care nu intră în aceeaşi teacă şi cu altcineva. Urmează meciurile cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna, iar apoi va fi un maraton pentru că se joacă până târziu în decembrie. Va fi greu să le facă pe toate peste noapte”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik

Citește șiVIDEO Reacție virulentă a lui Niculescu, după ce a fost UMILIT de Dinamo: "Nu sunt un terchea-berchea! Mi-ați spulberat visul după 13 antrenamente!"

EXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fc.a
fc.a  •  14 Octombrie 2018, 10:24

LIGA 1 • DINAMO Nu e Rednic! Cornel Dinu știe cine ar fi alegerea ideală pentru Dinamo » Ironizează situația actuală: "E un record mondial!" Hotarati-va odata!

144741386034191
Alexandru Woinaroschy  •  14 Octombrie 2018, 07:56

Sunt dinamovist de 60 de ani, dar asa cum a zis oierul, cu lotul actual nici Papa de la Roma nu-i scapa pe Dinamo de retrogradare. Cum Negoita nu vrea decat jucatori liberi de contract (deci someri) adusi din Babaluba, Dinamo nu mai are nici o sansa. Doar sa mai castige Negoita cateva sute de mii de euro din vanzarea lui Nistor si Salomao la pachet (nea Gigi fi pe faza). Urmatorul meci: Dinamo-Dunarea Calarasi 1-2

135479786808884
Leonard Crassas  •  14 Octombrie 2018, 00:46

Daca o sa continuam cu asa performante in fotbalul patronat de samsari de jucatori , nu ca o sa jucam numai in turul unu preliminar ,dar cred ca uefa nu ne mai lasa nici la televizor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close