FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV Ce nu-i convine lui Dinu, după numirea lui Uhrin jr. la Dinamo: „«Tanacu» nu poate fi, cu tot respectul meu”

Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a lui Dinamo, a comentat ultimele mișcări de trupe din Ștefan cel Mare.
Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a lui Dinamo, a comentat ultimele mișcări de trupe din Ștefan cel Mare.

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 17:07 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 17:48

Cornel Dinu, 72 de ani, legendă a lui Dinamo, a comentat ultimele mișcări de trupe din Ștefan cel Mare.

Dusan Uhrin Jr. a început la ora 16:00 noul angajament la Dinamo, cehul având misiunea de a salva echipa de la retrogradare. Antrenorul a fost adus de DDB (acționar minoritar), board-ul organizației suporterilor fiind un susținător al cehului și în precedentul mandat, pe care l-a încheiat în martie 2020.

Legenda dinamovistă Cornel Dinu speră ca Dusan să fie salvatorul clubului născut în același an cu Mister. Totuși, nu are încredere în anumiți oameni din angrenajul clubului, arătându-l cu degetul pe Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor. Totodată, se raliază unor voci din mediul online al suporterilor dinamoviști, care au criticat cum o parte dintre liderii DDB s-au implicat în ultimele luni în conducerea clubului.

Cornel Dinu, despre criza de la Dinamo: „Trebuie o mână forte”

„Dusan Uhrin este un om serios, ar putea face treabă, dar n-are jucători și are nevoie de o autoritate sporită în vestiar printr-un conducător, adevărat, real”, a declarat Dinu pentru GSP.ro.

Ulterior, „Procurorul” a continuat cu un atac la adresa lui Mario Nicolae, directorul sportiv al „câinilor”: „Dar «Tanacu» (n.r. - Mario) nu poate fi, cu tot respectul meu pentru trecerea lui către așa-zisă a lui credință, poate și după ce-a fost implicat în aproape falimentarea cluburilor FC Argeș, U Cluj și Petrolul”.

„Vorbeam și cu Ionuț Lupescu zilele trecute, dialogăm frecvent în aceste clipe de restriște pentru Dinamo. «Mister, trebuie adus cineva la club care știe ce este cu acest club», spunea el, eu fiind perfect de acord cu ideea. Da, domnilor, trebuie o voce autoritară în vestiar, Uhrin, de exemplu, are nevoie de o dublură în dialogul cu jucătorii. La Real Madrid nu conduc toți, și sunt și acolo caractere puternice și oameni competenți. E o mână forte și atât, nu vorbesc toți ca la talcioc”, a mai spus Dinu pentru Gazetă.

Dinamo a ajuns acum să fie susținută de 15.000 de cotizanți, dar să fie condusă de unul sau doi oameni care nu au legătură cu fotbalul, iau decizii la Dinamo, conduc delegația în deplasări, însă nu sunt nici măcar proveniți din peluză, ci din tribună. Domnilor, trebuie unul, un individ, mână forte, profesionist, autoritar
Cornel Dinu, despre problemele programului socios DDB

VIDEO. Gheorghe Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo: „Pentru mine este ultima stație”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ricardo Grigore, taxat de un fost coleg de la Dinamo pentru petrecerea cu lăutari: „Prostuț! Putea să o facă să nu se afle”

Ce obiectiv are Dușan Uhrin jr. la Dinamo: „Fotbalul e plin de surprize”

Playtech: Ianis Hagi, o nouă lovitură din partea lui Steven Gerrard. Jurnaliștii britanici au făcut anunțul


Comentarii (7)
ddb1
ddb1  •  15 Aprilie 2021, 17:00

Dinu Cornel ca si Prunea Florin ca si toata pleaida de staruri fotbalistice dinamoviste- pentru nivelul nostru - fac o mare confuzie: incurca terenul de joc de fotbal cu fenomenul fotbal; si de aici concluzia ca este just ca toti ca ei care au alergat pe acel teren sa fie ascultati - si sa se priceapa(aici e mai grav)- la fenomenul fotbal. Chiar nu vreau sa jignesc pe unul dintre aceste simboluri, dar fiecare ar trebuii sa-si vada de ale lui; ei au terminat cu profesia de fotbalist; asta cu antrenoratul, marketingul, selectia, managementul este cu totul altceva. PS: aduceti-va aminte de jucatorii adusi de Prunea acum 2 ani - pe bani!!; "Tanacu"- cum il ironizeaza ei - per total - a adus jucatori mai buni - nepregatiti, nici nu avea cum - si FARA BANI si mai buni; + conditiile in care i-a adus. Mai multe nu spun...

2331468886968641
Jan-Fridolin Benet  •  15 Aprilie 2021, 13:04

Ptr mine, dinu cornel , nu mai inseamna NIMIC , si am fost un admirator al lui, .....toť ce a adunat intr_o viata, (stiu ca" il duce capu") ,a alungat "pe spa sambetei"...este de neiertat ceea ce si modul in care a spus acele lucruri ,despre oameni (colegi) care il respectau.....ptr mine nu mai EXISTA ...!!??

creeperno290
creeperno290  •  14 Aprilie 2021, 22:53

N-avem bani pentru altii

Vezi toate comentariile (7)
Comentează