FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Ricardo Grigore, taxat de un fost coleg de la Dinamo pentru petrecerea cu lăutari: „Prostuț! Putea să o facă să nu se afle”

Ricardo Grigore. Sursă foto: GSP
Ricardo Grigore. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 13:55 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 13:59

Florin Vasile (22 de ani), fost coleg cu Ricardo Grigore la juniorii lui Dinamo, dar și la prima echipă a „câinilor”, a dezvăluit azi la GSP Live care sunt motivele pentru care a fost îndepărtat de la Dinamo, comentând și situația actuală a echipei.

Fost „decar” la formația U19 a lui Dinamo, Florin Vasile a vorbit despre relațiile în care a rămas cu foștii săi colegi de generație, dar și despre petrecerea cu lăutari care l-a avut în prim plan pe Ricardo Grigore, cel care i-a fost căpitan la juniori.

Florin Vasile: „Rici Grigore a fost puțin cam prostuț!”

N-a fost deștept, a fost puțin cam prostuț. Putea să o facă să nu se afle. El putea să le zică să nu se facă niciun live, să nu se filmeze, să nu-și facă probleme la Dinamo. Și-a asumat, asta e. Dar apoi mai vine și meciul cu Clinceni..0-3 în minutul 17, ce să mai spui?”, a afirmat Florin „Rafa” Vasile, în direct la GSP Live. 

Eu eram foarte bine cu Rici Grigore și Moldoveanu. Ieșeam zi de zi afară. Acum, ei sunt pe alte drumuri, eu sunt pe alt drum. A intervenit puțin răceala și nu mai e cum era înainte. Poate ne salutăm când ne vedem - Florin Vasile, fost jucător Dinamo

Un puști cotat de Dinamo la 4 milioane € desființează un antrenor și face acuzații grave la adresa unui șef: „Se dădea la mămicile jucătorilor!” + „Dacă ai «cașcaval» gros și o relație, ajungi în Liga 1”
DINAMO
Un puști cotat de Dinamo la 4 milioane € desființează un antrenor și face acuzații grave la adresa unui șef: „Se dădea la mămicile jucătorilor!” + „Dacă ai «cașcaval» gros și o relație, ajungi în Liga 1”

Ricardo Grigore: „Nu am organizat eu petrecerea”

Ricardo Grigore, 22 de ani, și-a prezentat scuzele după petrecerea la care a participat de ziua lui înaintea meciului cu Academica Clinceni, pierdut de Dinamo cu 1-3.

Prin intermediul suporterilor-acționari, Rici și-a prezentat scuzele, pe jumătate iertate, susține PCH: „Ricardo ne-a căutat și ne-a transmis gândurile lui în urma celor petrecute săptămâna trecută. O greșeală asumată ar trebui să fie pe jumătate iertată. Cu câteva meciuri bune, ar putea trece și de jumătatea iertării”.

A fost o zi foarte încărcată pentru mine. Chiar dacă era ziua mea, trebuia să fiu mai atent la tot ce se întâmplă. Îmi pare rău și îmi cer scuze față de suporteri și față de toți cei care au fost lezați de imaginile care au circulat! A fost ziua mea, am împlinit 22 de ani. Consider că în fiecare zi am câte ceva de învâțat și uneori primesc lecții de la viață pe care trebuie să mi le însușesc. În acea după-amiază am fost la un restaurant împreună cu alți prieteni, pentru un moment mai special din viața mea. 

Acolo i-am făcut o surpriză logodnicei mele și am cerut-o de soție. A fost și momentul în care i-am anunțat pe prieteni și pe cei din familie că așteptăm un copil. Un băiețel, care sper să fie fotbalist și să fie câine. Partea de la restaurant a fost organizată de mine. Am cerut permisiunea staff-ului echipei și totul s-a întâmplat în timpul zilei. Seara, când m-am întors acasă, mă aștepta o surpriză. Nu era ceva organizat de mine. 

Nu aveam cum să refuz ceea ce se petrecea acolo. Cred că mulți ați fost într-o situație de felul acesta. Am încercat să fiu politicos cu toată lumea. A fost ceva de scurtă durată. La ora 22:30 eram la culcare, pentru ca a doua zi să fiu pregătit de antrenament. La fel au stat lucrurile și pentru colegii mei. Din păcate, rezultatul cu Clinceni a fost unul prost. La cald, după meci e greu să găsești cele mai potrivite cuvinte când dai interviu. Trebuia să îmi cer scuze de atunci. Uneori nici nu știi cum e mai bine să vorbești în fața presei. Încă o dată îmi cer scuze și sper să demonstrez și pe teren că am ambiția și seriozitatea de a da totul pentru Dinamo! Ricardo Grigore, fundaș Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Gigi Mulțescu, noi explicații după demisie: „Am fost prea credul” » Ce le reproșează jucătorilor lui Dinamo

Ipoteză nouă în cazul bazei de la Săftica a lui Dinamo: „Sunt unii care vor să pună mâna pe pământul de acolo!”

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează