FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu intervine în scandalul Rednic - Prunea și-l jignește pe Becali: „Lobonț a sărit să-l bată, că nu venise cu toți banii de la «Fecali»”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iulie 2019 11:48

Cornel Dinu a făcut o serie de dezvăluiri și acuzații despre perioadele în care Mircea Rednic a fost antrenor la Dinamo (2006-2007, 2008-2009, 2015-2016, 2018-2019). „Mister” a comis și un derapaj la adresa lui Gigi Becali. 

„Sunt revoltat că nu există oameni din fotbal care să spună adevărul. Suporterii lui Dinamo s-au dus acasă la Bălănescu pentru 300 de euro. Nu e un conflict Prunea-Rednic. E maniera de a conduce Dinamo și Rednic. Sunt vinovați și cei de la Dinamo care au permis a doua descălecare.

Prima a fost când a sărit Lobonț la el, când s-a dat o primă de la Fecali (n.r. Gigi Becali). Prima n-au vrut s-o împartă după meci și s-au dus la hotelul lui Mitică Dragomir. A doua zi când a venit domnul Rednic cu banii, nu mai era suma întreagă, lipseau o sută și ceva de mii de euro și a sărit Lobonț să-l bată. Eu am zis despre el că e un antrenor bun și inteligent, dar și hoții fură. În același timp eu m-am disociat imediat când am văzut despre ce e vorba”, a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Dinu a continuat riposta la adresa suporterilor din PCH: „Există o replică în Richard al 3-lea care li se potrivește de minune celor de la PCH. Spune Richard într-un moment când e acuzat: «Eu nu sunt bestie. pentru că bestiile au milă». Oamenii ăștia nu au nici milă, dacă se pot numi oameni.

Au zis azi într-un comunicat că lui Neagoe îi era rău din ziua jocului. N-am văzut demență mai mare. Ce om normal nu pune mâna pe țigară când simte asemenea presiune. Eu am simțit asta când am fost la Dinamo și punea domnul Borcea presiune. Am plecat atunci, că îmi era rău și fumam foarte mult. A venit Lupescu la mine și m-am întors. Asta e situația și amărâtului ăsta de Neagoe. E și el un suflet. Cei de la PCH sunt niște tâlhari. Câțiva, nu toți. Cei care conduc, Elias, Tararache”.

„Florin Prunea a fost singurul dinamovist care a avut curajul să spună lucrurilor pe nume, restul au fost lași. Conducerea să spună adevărul la Dinamo. Dinamo e o afacere rentabilă, conform bilanțurilor de acolo. Terminați cu idioțenia că Dinamo nu e o afacere rentabilă. Îi țin pumnii lui Prunea, dar nu e deloc ușor” Cornel Dinu

 REACȚIA LUI PRUNEA

 

„Nu voiam să-mi atac foștii colegi, dar, când am văzut declarațiile lui Rednic, am fost nevoit să spun ce am spus. Trebuie să spunem adevărul, sunt dovezi clare. Se simțea că el e în spatele acestor lucruri, nu trebuie să fii mare specialist ca să-ți dai seama. E un grup de presiune creat, ați văzut că s-a mers acasă pe la conducători, dar nu vreau să generalizez. 

Clubul a greșit când a acceptat să fie împrumutat de Rednic. Nu mișca nimic la Dinamo fără el și fiica lui. Dintr-o campanie de transferuri de 12-13 jucători, el ar fi putut lua sume mari din comisoane. La Dinamo nu mișca nimeni fără Rednic și Luana. Ea nu apare în acte, dar ia bani de la cei care apar, de fapt, în acte. 

Noi acceptăm orice jucător, acceptăm să lucrăm cu orice agent, dar care respectă opinia clubului, nu propriile interese”, a declarat Prunea la GSP Live. 

Vezi și:


Mircea Rednic a trecut la jigniri și expresii suburbane în scandalul cu Florin Prunea: „O să plătești, prostule!” + Replica fostului portar

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (30)
908431252639885
Lucian Preda  •  23 Iulie 2019, 17:49
Postat de Lucian Preda pe 23 Iulie 2019, 16:26

"Eu am simțit asta când am fost la Dinamo și punea domnul Borcea presiune." Ca să vedeți până unde merge Dinu cu slugărnicia! Cât despre Rednic, dacă nu i se făcea rău lui Neagoe, nu mai era hot? Să vă fie rușine, tuturor, cu atât mai mult cu cât va mai considerați mari dinamoviști! Niste măgari, cu toții!

Apropo de hoți și de cei care, într-un fel sau altul, au furat de la Dinamo: ce făcea Dinu, in 90, când a avut și accidentul acela, la Telese Terme, in perioada CM Italia 90? Căuta jucători pentru Dinamo, sau căuta să îi vândă și să ciugulească, și el, ceva? Iar Badea Dincă, asta fiindu-i numele pe vremea lui Ceaușescu, l-a avut pe Chipciu in propria-i școala de fotbal, dar l-a dat lui Becali. Pentru bani, cumva? Și cââââte ar mai fi de spus!

daniels
daniels  •  23 Iulie 2019, 17:00

Sincer eu nu mai înțeleg de ce dinamovistii își distrug propriul club? Atata răutate și ura intre ăștia de nu ai mai văzut !!! Pe Dinu nu l-am apreciat niciodată asa ca ce zice el e irelevant pentru mine! dar ăștia se împung unu pe altul în loc sa pună osu la reclădirea unui club de tradiție!!! Neagoe intra în spital și ăștia și-o *** pe la TV de parca următorul meci nu ar fi important!!In loc sa caute o soluție VIABILA de a ieși de pe ultimul loc, ăștia nu fac altceva decât ***! Cine sa mai vina în condițiile astea sa salveze Dinamo???? Numai ura și răutate și ... mai mult ca sigur interese ...dar totuși e doar etapa 2...Dinamo nu a murit ...ăștia de ce vor sa o omoare ???? Bai oameni buni, nici prunea , nici dinu, nici rednic , nici negoita și nici peluza CH nu joaca pe teren!!! lăsa-ții pe băieții aia cu tricou pe ei sa joace!! ca nu au murit încă!!! dacă nu ii lăsați ...o sa moara ....și din păcate și clubul vostru cu ei!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908431252639885
Lucian Preda  •  23 Iulie 2019, 16:31

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor. Unde e limbajul "vulgar sau jignitor"?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează