FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu nu îl iartă pe Magaye Gueye: „Astea sunt singurele lui mișcări”

Cornel Dinu (72 de ani) l-a ironizat pe Magaye Gueye +36   FOTO
Cornel Dinu (72 de ani) l-a ironizat pe Magaye Gueye

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 martie 2021 00:47 / Actualizat miercuri, 10 martie 2021 08:16

Atacantul Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv la cocaină în urma controlului efectuat la derby-ul dintre Dinamo și FCSB, din optimile Cupei României, câștigat de „câini” cu 1-0. Cornel Dinu (72 de ani) l-a ironizat pe francez. 

Magaye Gueye a fost constant în atenția lui Cornel Dinu, din momentul primei apariții în tricoul lui Dinamo. „Mister” a ironizat prestațiile atacantului cu 3 goluri în acest sezon, ultima dată chiar luni, după remiza cu Voluntari. Astăzi a avut un nou prilej să îl critice pe francez. 

Magaye Guye, dopat. Cornel Dinu: „E pozitiv la anti-fotbal”

„Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. De fapt, el trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici. Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal. A dat vreo două-trei goluri, dar și atunci a împins mingea în poartă. L-am urmărit în mai multe meciuri, am și scris despre asta. 

El pasează de 6-7 ori pe meci de la noi la noi. Singurele mișcări pe care le face sunt ca acelea din bazin, cu cele două pipițe. Iar acum povestea cu cocaina. Și ca un paradox, ca să și glumim puțin, drogul acesta nu l-a ajutat deloc să o ajute pe Dinamo în teren. De unde au adus oamenii ăștia de la Dinamo glumele acestea anti-fotbal?”, a declarat Cornel Dinu, conform Fanatik

VIDEO. Magaye Gueye, prins dopat cu cocaină la derby-ul Dinamo - FCSB

Citește și alte știri despre cazul de dopaj al lui Magaye Gueye: 

EXCLUSIV Prima reacție a lui Magaye Gueye, după ce a fost prins dopat: „Zice că poate i s-a înscenat! E în stare șoc, era buimac, nu știa nimic”

EXCLUSIV Ionel Gane îl desființează pe Magaye Gueye: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Să nu-l mai văd în viața mea! Pierdem meciul cu Steaua?”

Ce riscă Magaye Gueye și Dinamo, după ce atacantul a fost prins dopat la derby-ul cu FCSB

Cum a fost depistat Magaye Gueye pozitiv la cocaină: „Asta se întâmplă cu utilizatorii cronici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dora
dora  •  10 Martie 2021, 12:32

Asta trebuia sa plece din iarna dupa Camara, B Valle si altii care stiau ce este cu mingea...doar ca asociatia suporterilor nu stiu ce au vazut la el si i-au platit salariile ca să rămână...

catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Martie 2021, 09:01
Postat de dumitru82drugan pe 10 Martie 2021, 08:48

Urmeaza ceilalti adusi de M Nicolae sa fie depistati antifotbal de catre cei ce ii platesc !

Ceilalti? Ce treaba are Nicolae ala cu Magaye, care e la club din septembrie ? Mai avem putin si-i reprosam si transferul lui Serban.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  10 Martie 2021, 08:48

Urmeaza ceilalti adusi de M Nicolae sa fie depistati antifotbal de catre cei ce ii platesc !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează