FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI TIMIŞOARA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cornel Dinu: "Meciul este modest"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, e de părere că absenţele din defensiva roş-albă îşi spun cuvîntul în meciul cu Poli Timişoara.

"Sabău şi-a gîndit bine distribuţia, de la mijloc în sus. Curtean, Alexa, Bourceanu, Contra în spatele lui Cociş şi Goga sînt mult mai rapizi, mai tehnici şi mai mobili decît această apărare improvizată a lui Dinamo de azi.

Cît timp Dinamo s-a închis bine cu două lunii de 4 şi cu Niculae care vine în spate, Timişoara nu a avut spaţii. Ei au atacat destul de bine, pe spaţii restrînse, dar Dinamo a reuşit să respingă.

Meciul este modest, cînd Dinamo s-a deschis, aceşti jucători ai Timişoarei au profitat. Sînt 6 jucători care vin după accidentări sau au jucat mai puţin, e normal ca echipa să nu reuşească", a spus Dinu la "Premium Liga", de la GSP TV.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
crs_fcd
crs_fcd  •  07 Mai 2010, 10:10

A ajuns sa ne bata si Poli, care sunt mai varza ca noi cu mult... Dar o au pe balena aia in conducere (arbitrii stiu de ce). Borcea, ia-l pe Turcu si clanul becaliot si carati-va de la Dinamo, ne-ati distrus incet incet... V-ati desavarsit opera! Si il vrem inapoi pe Dario Bonetti!!! PS: VASLUIUL CAMPIOANA, de ani de zile e un campionat murdar sper sa iasa Vaslui campioana sa-si bage unghia in gat toti hotii de la CFR, Unirea si Tm!!! MULT SUCCES VASLUI, ADEVARATA CAMPIOANA!

 •  06 Mai 2010, 22:50

Nu a vrut sa zica MECI ARANJAT, a zs meci modest; BLAT PE FATA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează