FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cornel Dinu, nimicitor pe GSP.ro: „Ce căutați la Dinamo voi, ăștia cu alba-neagra?! Aduceți exorcistul, este Diavolul în casă!”

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 08:32 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 13:20

Cornel Dinu, legenda dinamovistă, a pulverizat conducerea clubului, o reacție tăioasă după ce Ovidiu Burcă a spus în conferință: „Dinamo ăla a murit”. Mister a comentat: „Alooo, Dinamo nu a murit, doar au venit peste el niște morți și-l păzesc, înfundându-l mai adânc în groapă!”

Dinamo este în groapă! Suporterii știu pe de rost cifrele dezastruoase ale prezentului, în loc să cunoască pe de rost un eventual prim "11" al unei echipe învingătoare. Este un "11" al rușinii, opt eșecuri și trei remize, "haita" fiind înțepenită pe penultimul loc, retrogradabil, în clasament.

Ovidiu Burcă, reacție la conferința de presă după înfrângerea din Derby de România: "Dinamo ăla a murit!"

Pe lângă jocul și rezultatele catastrofale ale echipei, declarațiile celor de la Dinamo de după meciuri sunt disecate și interpretate vehement de către fostele glorii ale grupării. Ale clubului considerat unul dintre granzii României, cu 18 campionate, 13 Cupe ale României, 2 Supercupe și o Cupă a Ligii.

Legendarul Cornel Dinu, 75 de ani, este furios după o afirmație a lui Ovidiu Burcă de la conferința de presă a meciului cu FCSB (0-1). Iată ce a spus antrenorul de 43 de ani, aflat la primul sezon ca tehnician în Liga 1: 

"Încă o dată o spun, sunt unii oameni obișnuiți cu alt tip de rezultate la Dinamo! Istoria acestui club este importantă, iar ei au crescut cu acel Dinamo care câștiga campionate, care avea jucători de valoare, cărora nu le era frică, jucători care aveau determinare, aveau ambiție și agresivitate pe teren! Ei sunt obișnuiți cu acel Dinamo, dar Dinamo ăla a murit!".

Noi, anul trecut, am rescris codul genetic al acestui club! Suporterii, nu noi! Istoria lui Dinamo e scrisă acolo și e frumoasă, dar oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă eră! Trăim o altă epocă! Dacă vrem să ne adaptăm la condițiile actuale, OK! Dacă vrem să trăim în trecut, vom trăi acolo
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

11etape consecutive fără victorie a adunat Dinamo în campionat: opt eșecuri și trei remize

Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”
DINAMO - FCSB 0-1
Ovidiu Burcă a izbucnit în plină conferință: „Oamenii să înțeleagă că acel Dinamo a murit! Am rescris codul genetic al acestui club!”

Discurs-manifest al lui Cornel Dinu: „Dacă Borcea a adus preotul în vestiar în 2008, în 2023 trebuie adus exorcistul fiindcă e Diavolul în casă!"

Cornel Dinu a avut o reacție plină de vehemență la adresa actualilor conducători de la Dinamo. Într-o intervenție pentru GSP.ro, Mister a fost aprig în discursul său.

„Mă uit și mă crucesc. Dacă nu mai e Dinamo, atunci voi, ăștia cu alba-neagra, "red and white", ce căutați aici? Ovidel Burcă a antrenat în 2021 la Rapid II, apoi câteva luni la Slatina, unde echipa a promovat în "B" cu ajutorul prefectului, după care a venit la Dinamo. Nicolescu nu are nicio treabă cu fotbalul. Sunt doar perorații care n-au nimic în comun cu football-ul.

O rușine făcută tot de Cornel Țălnar, el îi aduce pe toți ăștia, Cortacero, Șerdean, Nicolescu... Da, poți spune că Dinamo a murit, nu mai sunt acei oameni care știu ce e cu adevărat Dinamo. Niște venetici. Puși pe căpătuială. Ca să-și satisfacă orgolii delirante, că pot face treabă.

Alooo, Dinamo n-a murit niciodată! Aaa, au venit peste el niște morți și-l păzesc, înfundându-l mai adânc în groapă! În istoria lui Dinamo nu au existat niciodată conducători care să nu aibă nicio treabă cu clubul sau cu fotbalul măcar. Unul a avut o mică experiență la Rapid, altul, v-am enumerat, Rapid II și Slatina.

Infernală chestie, toți cei de acolo, de la club, nu au nimic în comun cu atmosfera lui Dinamo! Cu excepția lui Johnnie Culina, care este doar ofițer de presă. La Dinamo e alba-neagra, nu "red and white", s-au băgat toți acolo ca să-și satisfacă veleitățile de oameni de fotbal. Și ca să se căpătuiască.

În 2008, înainte de derby, Cristi Borcea a adus preotul la stadion. În 2023, după derby, trebuie adus exorcistul, fiindcă este Diavolul în casă!", a comentat omul care a fost de toate la Dinamo, de la fotbalist la antrenor și conducător.

E normal ca Dinamo să moară, fiindcă la Dinamo s-a pus mereu doar problema rezultatelor. Când pierdeai un meci, era plenară, era nenorocire. Cei de acum n-au treabă cu Dinamo! Erau oameni cu cel puțin 10-12 ani de vechime fotbalistică, de Dinamo, acum sunt oameni ca pleava care conduce societatea românească
Cornel Dinu

12trofee a cucerit Cornel Dinu la Dinamo ca jucător și antrenor

3trofee de "Fotbalistul român al anului" a avut Cornel Dinu: în 1970, 1972 și 1974

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Claudiu Vaișcovici dă cu barda în toți de la Dinamo: „Bă băiatule, lasă-ne cu discursul filosofic și cu prosteala lumii! Acționarii? Abureală”

EXCLUSIV Reacție vehementă a unei glorii dinamoviste după gestul lui Charalambous: „Un neica-nimeni, un executant!” + Mesaj pentru Florinel Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
sdoru
sdoru  •  28 Noiembrie 2023, 11:53

Cornel Dinu.....fost mare fotbalist.....actualmente, adica de vreo 20 de ani doar un mistocar ieftin!!!!! Cu asta am zis tot!!!! ps. Cornel Dinu = administratorul si actionarul lui Dinamo care a trait si sustinut devalizarea lui Borcea asupra clubului Dinamo!!!! CARACTERUL TI SE DEMONSTREAZA PRIN FAPTE NEA CORNEL!!!!!

concret
concret  •  28 Noiembrie 2023, 11:52

"Erau oameni cu cel puțin 10-12 ani de vechime fotbalistică, de Dinamo, acum sunt oameni ca pleava care conduce societatea românească" - Cornel Dinu. Ce bine zici, mister!

calinescu_
calinescu_  •  28 Noiembrie 2023, 10:42

Singurul DINAMOVIST cu demnitate a fost VALI LAZAR care a simtit ca ceea ce face BURCA e CHILOTAREALA nu FOTBAL...!!! Ii vezi pe altii cum il lauda pe BURCA si te crucesti ...!!! Ei sunt "prietenii lui DINAMO"....!!! Pot avea trecut DINAMOVIST ...!!!! Din primele 4 etape s-a vazut ca DINAMO joaca cel mai prost fotbal din SUPERLIGA si in consecinta nu poate termina mai sus de locul 16 ...!!! Imi pare rau dar nu inteleg cum acesti baieti cu intentii bune Voicu si Nicolescu il mai lasa pe Burca sa mai antreneze la DINAMO ....!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează