FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu și Basarab Panduru râd de fotbalistul venit să salveze Dinamo: "Mai are puţin şi pleznesc chiloţii pe el":)

FOTO: Captură @TV Telekom Sport
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 09:25

Nigerianul  Simon Zenke (29 de ani) a debutat la Dinamo în derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 1-1. Cornel Dinu și Basarab Panduru au ironizat prestația fotbalistului în care Mircea Rednic își pune mari speranțe. 

"Pe mine m-a speriat ceva. Că scapă undeva în partea dreaptă şi îşi pierde mingea de la picior, bine, probabil că nu e antrenat. El o avea nişte calităţi, că arată bine aşa dacă pui o haină îl duci la Botezatu. Să poarte nişte sacouri. Îi scapă mingea şi centrează din alunecare.

Vorbeam azi cu Nicolae Badea, care e simpatic şi ştie ce-i cu fotbalul, şi-mi zicea «mai ţii minte când a zis Borcea să dăm 1 milion pe Pleşan», şi am zis «eşti nebun Cristi? Ăsta pasează din alunecare. Nu pot să aduc jucători de genul»", a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport. 

Basarab Panduru a fost și mai dur: "Mai au puţin şi pleznesc chiloţii pe el". :) 

28
de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron

30
de goluri a marcat Zenke în competițiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă și 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor

51
de partide în toate competițiile din Franța (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franței și Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg și Nancy. A înscris trei goluri

Vezi și: Gigi Becali râde de Dinamo după ultimul transfer făcut: "Tade e super pentru play-out" » Câți bani i-a dat să plece de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
vasy86le
vasy86le  •  15 Noiembrie 2018, 13:40
Postat de fcsbist.de.mic pe 14 Noiembrie 2018, 18:37

Si pe mine m-a pufnit rasul cand a intrat pe teren. Rednic cred ca i-a luat pe el si pe Tade ca sa ii taie de Craciun. Nici o sansa sa ii puna pe picioare pana in iarna, nici macar pana la sfarsitul sezonului regulat. Nu stiu ce sa grabeste atat, putea sa ia in pauza jucatori mult mai in forma, care sa contribuie la echipa imediat.

Ce te-ar fi pufnit rasul daca la prima incursiune ar fi fost mai atent si ar fi reusit sa centreze inainte sa iasa mingea in aut de poarta, daca ai urmarit continuarea, ai fi vazut unde a ajuns mingea dupa centrare.

163326071117544
Bogdan Diaconescu  •  14 Noiembrie 2018, 21:00

Absolut...niste nesimtiti penibili acesti asa zisi specialisti...cu Dinu ne-am obisnuit, nu e nimic nou, doar mistouri si critici dar din pacate boala asta romaneasca se extinde.... oare de ce nimeni in studiou nu ii intreaba pe acesti cunoscatori sa isi aminteasca cum il zeflemeau pe Gnohere...barimi daca invatau ceva din timpenia trecutului..ce ar fi sa astepte barimi o pregatire de iarna cu un antrenor care stie meserie si citeva meciuri in picioare pina fac analize adinci si ajung la concluzii intelepte? A, ca poate e prea tirziu pt Dinamo sa mai salveze ceva ca au antrenor si incep sa mai aduca jucatori la spartul tirgului asta e altceva dar in nici un caz nu poti sa o pui in circa noilor veniti. Si ca sa fim clari, pai cam ce jucatori ar putea duce ACUM Rednic, in plin campionat si gratis? Pe Suarez de la Barca sau cam pe cine? Ete ca FCSB nu e in stare sa il ia pa marele Rotariu care I-a lamurit pe toti in Belgia ce valoare e, doar din iarna, poate, iar Rednic trebuie sa aduca super valori ACUM, si sa fie si gratis si 100% in forma si pregatiti? Voi ati inebunit de tot, vai si amar de asa zisii specialist din fotbal sau fitzuica GSP..

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  14 Noiembrie 2018, 18:37

Si pe mine m-a pufnit rasul cand a intrat pe teren. Rednic cred ca i-a luat pe el si pe Tade ca sa ii taie de Craciun. Nici o sansa sa ii puna pe picioare pana in iarna, nici macar pana la sfarsitul sezonului regulat. Nu stiu ce sa grabeste atat, putea sa ia in pauza jucatori mult mai in forma, care sa contribuie la echipa imediat.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close