FOTBAL  »  Superliga  »  CORONA BRAŞOV

Corona s-a reunit azi! Vezi jucătorii prezenţi la primul antrenament din actualul sezon

Foto: Bogdan Bălaş +14   FOTO
Foto: Bogdan Bălaş

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 13:48

Proaspăt ajunsă în Liga I, formaţia de la poalele Tîmpei s-a reunit astăzi sub comanda aceloraşi antrenori cu care a reuşit şi promovarea, Aurel Ţicleanu şi Dan Bona.

Nici la nivelul lotului de jucători nu au survenit deocamdată modificări, singurul absent fiind Florin Stîngă, învoit.

"Avem un grup de caractere puternice, care a reuşit promovarea în condiţii extreme de grele şi în mare măsură ne vom baza pe lotul actual, poate cu trei, patru întăriri. Am început pregătirea destul de tîrziu, nu mai putem pierde timp şi sperăm ca în cel mai scurt timp să se achite restanţele către jucători" a declarat Aurel Ţicleanu.

"În prima ligă cerinţele sunt altele, dar avem atuul omogenităţii şi sper să facem o figură frumoasă. Ne-am dori să jucăm cu Steaua în prima etapă, iar duelul cu FC Braşov va fi cu siguranşă încins. Aşa se întîmplă la meciurile dintre echipe din acelaşi oraş, dar important e să existe fair-play", a adăugat atacantul Ionuţ Chirciu.

Braşovenii vor efectua în această săptămînă un cantonament local, care se va încheia cu un joc test pentru jucătorii care urmează să sosească în probe. Lotul Coronei se va deplasa apoi în Austria pentru un stagiu care va cuprinde patru jocuri amicale, iar cu o săptămînă înainte de debutul Ligii I va avea loc un joc pentru prezentarea lotului.

Lotul prezent la reunire:
Portari - Marc, Dănălache
Fundaşi - Damian, Forika, Martac, Burlacu, G. Ştefan, Fizeşan
Mijlocaşi - Fl. Manea, Vl. Munteanu, Leonte, H. Popa, V. Avram, S. Marin, Pastor, Marcăş, Dîlbea, Ţuţu
Atacanţi - M. Ene, I.Coman, Chirciu
Absent - Fl. Stîngă (învoit)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close