FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS // Anamaria Prodan a plecat în Dubai: „Nu trebuie să intrăm în panică și să distrugem magazinele”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 18:08

Anamaria Prodan a luat poziție legat de pandemia de Coronavirus care a lovit și România. Impresara a declarat că a plecat acum câteva zile în Dubai, pentru a fi alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. 

Înainte de plecare, Anamaria a afirmat că a mers peste tot și că a avut grijă, dar a și condamnat panica instaurată în România. 

„Viața în Dubai e normală, orașul e liniștit, lumea merge pe stradă normal, la plajă, nu există isteria din România. Noi mereu avem chestia cu panica asta. Cred că așa se naște românul, cu panică de asta. Am fost și eu în România până acum câteva zile, am mers peste tot, am filmat, am avut grijă, mi-am dezinfectat mâinile, dar nu trebuie să intrăm în panică și să distrugem magazinele.”, a spus Anamaria Prodan pentru TV Pro X și Pro TV. 

CORONAVIRUS Anamaria Prodan: „Viața nu se oprește” 

Soția lui Reghe crede că trebuie să avem grijă, dar să nu oprim comunicarea și deplânge situația românilor care așteaptă să intre în țară la granițe. 

„Lumea trebuie să înțeleagă ceva: viața nu se oprește. Trebuie să avem grijă, dar nu să oprim comunicarea, să fugim unul de altul. Am văzut oameni la graniță fără apă de 20 de ore, o nebunie d-asta cum numai în România găsești. N-am văzut așa ceva, să se omoare în halul ăsta!” a mai spus soția lui Reghecampf pentru sursele citate. 

Citește și:

FOTO Imagini electrizante » Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, îi calcă pe urme: cum s-a pozat pe Instagram

Situația la zi în fotbalul european: 42 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  14 Martie 2020, 13:28

Pai atunci sa ramana naibii acolo, sa nu se mai intoarca, sa nu se mai foiasca atata olteanca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează