FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, din nou aproape să se vândă! Pablo Cortacero vine în România să semneze actele după ce a aflat ce se întâmplă în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 11:20 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 12:21

Dinamo se află într-o situație dificilă, fiind pe loc retrogradabil și cu 21 de cazuri de COVID-19, dar ar putea primi o veste bună din partea spaniolilor care vor să o cumpere de la Ionuț Negoiță.

Șanse mari ca Dinamo să se vândă în această săptămână. După mai multe runde de negocieri, discuții despre nou stadion și plata a 300.000 de euro, spaniolii sunt gata să cumpere clubul din „Ștefan cel Mare”, anunță site-ul doardinamo.ro. 

Pablo Cortacero și Juan Melero Marin vor veni în România marți pentru a semna actele, iar miercuri s-ar putea oficializa tranzacția. Rufo Collado și un alt reprezentant al omului de afaceri Pablo Cortacero sunt de mai multe zile la București, iar jucătorii dinamoviști au primit informații că ibericii au planuri serioase, așa cum GSP.RO a anunțat încă de săptămâna trecută.

Ibericii trebuie să prezinte garanții de 3 milioane de euro și au nevoie de acordul fanilor-acționari din programul DDB, ei fiind cei care trebuie să decidă dacă tranzacția se va face.

Spaniolii au aflat de decizia cluburilor

Discuțiile dintre spanioli și Ionuț Negoiță au fost sistate pentru ca ibericii să vadă dacă Dinamo va retrograda, dar acestora li s-a transmis că la Adunarea Generală de la LPF, de joi, se va decide ca nicio echipă să nu ajungă în Liga 2, așa cum a anunțat azi GSP.RO. Astfel, Pablo Coracero a decis să acționeze și să vină pentru a semna actele.

Contra nu vine, Bălănescu out

Sursa citată mai anunță că ibericii vor să aducă un antrenor nou. Cosmin Contra, un apropiat al spaniolilor, a refuzat să preia echipa, astfel că în locul lui Gigi Mulțescu va veni un tehnician din Spania. Mai mult, se pare că Bogdan Bălănescu, directorul general, nu va continua la clubul alb-roșu.

FOTO. Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași 

+18 FOTO

VIDEO Marcel Vela: Țin cu Dinamo de când eram mic, îmi pare rău să văd cum se chinuie”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

E Dinamo discriminată? Suporterii acționari din PCH ies la atac: „În România, legea se aplică după chef!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
 •  28 Iulie 2020, 07:59
Postat de doardinamo1948 pe 27 Iulie 2020, 23:25

Nu știu de ce, dar venirea spaniolilor nu o văd ca fiind de bun augur. Am impresia ca o sa avem soarta Rapidului. Dacă don Quijote nu a reușit sa preia o echipa in Spania, nu cred ca este o persoana de încredere și parca văd ca trece niște datorii in contul lui Dinamo și apoi o șterge englezește.

Păi asta face nevoiță acum! Ar fi un scenariu ce continua....

doardinamo1948
doardinamo1948  •  27 Iulie 2020, 23:25

Nu știu de ce, dar venirea spaniolilor nu o văd ca fiind de bun augur. Am impresia ca o sa avem soarta Rapidului. Dacă don Quijote nu a reușit sa preia o echipa in Spania, nu cred ca este o persoana de încredere și parca văd ca trece niște datorii in contul lui Dinamo și apoi o șterge englezește.

 •  27 Iulie 2020, 21:33
Postat de pe 27 Iulie 2020, 21:31

Gigistii vomita pe bombeuri! De ciuda...

Nevoiță e istorie!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează