FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 1-3

Cosmin Contra, încă un mesaj categoric către Negoiță: "Sper să-și dea seama de asta!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 23:15

Cosmin Contra a fost încântat de jocul formației sale din victoria contra Voluntariului, scor 3-1, însă cere în continuare întăriri. 

"Eu sper ca în ultimele zile (n.r. ale perioadei de transferuri) patronul echipei să-și dea seama că avem nevoie de întăriri. Minimum 2 jucători. Acum depinde doar de el", a spus Contra la Look TV.

"Nu am văzut nici penalty-ul nostru nici al lor. A părut ușor acordat, într-adevăr"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

...despre meci:"Voluntari e o echipă foarte bună. În primele 15 minute din repriza secundă au controlat jocul, le-am permis să vină peste noi. Am schimb sistemul în 4-3-3. Am vrut să surprind și ne-a ieșit. Mă bucur mult pentru băieți. Cu CFR Cluj am încercat, dar astăzi am avut posesie la mijlocul terenului. Am avut jucători buni pe contraatac, Salomao și Costache. Nemec câștigă toate duelurile aeriene și protejează excelent"

...despre pauza internațională: "Încet, încet ne revenim. Am avut o perioadă foarte grea. Am jucat din 3 în 3 zile și nu a fost ușor. Nici fizic, nici psihic. Acum a început să se vadă munca depusă la antrenamente. Ne pleacă 12 jucători la echipele naționale, dar vom munci în continuare cu cei care rămân"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
florindeck
florindeck  •  27 August 2017, 07:46

Pe bune, ce poți sa iei de la Dinamo la echipa națională???

spinoza
spinoza  •  27 August 2017, 01:45

O sa vina Patrik Petre si Pulici!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează