FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Cosmin Contra, prezentat oficial de Dinamo! Comunicatul roș-albilor

Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: fcdinamo.ro +49   FOTO
Cosmin Contra este noul antrenor al lui Dinamo. Foto: fcdinamo.ro

Articol de - Publicat miercuri, 26 august 2020 08:02 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 15:58

Cosmin Contra (44 de ani) a fost prezentat oficial de Dinamo! Fostul fundaș dreapta a ajuns azi în România și a semnat acordul pe doi ani cu „câinii”, înlocuindu-l pe Gigi Mulțescu.

EXCLUSIV Gheorghe Mulțescu, primele declarații după reziliere: „Mi-au propus ceva” + mesaj pentru Contra

UPDATE, ora 15:45 - Cosmin Contra, prezentat oficial de Dinamo: „Bine ai revenit acasă!”

„OFICIAL. Cosmin Contra la Dinamo București.

București, 26 august 2020. Cosmin Contra este noul antrenor principal al echipei Dinamo București pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial al clubului. Fostul selecționer al primei reprezentative a României a mai antrenat Dinamo în urmă cu trei ani, între 16 februarie și 18 septembrie 2017, când a calificat echipa în play-off-ul Ligii 1, a luptat pentru titlul de campion până în ultima etapă de campionat și a câștigat Cupa Ligii, ultimul trofeu din palmaresul clubului din Ștefan cel Mare.

Bine ai revenit acasă, Cosmin Contra!”, se arată în comunicatul „câinilor”.

UPDATE, ora 13:30

Cosmin Contra a semnat cu Dinamo un contract valabil pe doi ani. Mâine după-amiază va avea loc primul antrenament al lui „Guriță” de la revenire.

UPDATE, ora 11:00

Contra a ajuns în această dimineață în România, alături de preparatorul fizic Javier Reyes. „Încă nu am semnat”, a spus antrenorul, citat de ProX, care a fost așteptat de Rufo Collado, noul director sportiv de la Dinamo. Urmează discuția finală cu Pablo Cortacero. Cel mai probabil, „Guriță” va semna în următoarele ore cu roș-albii, un contract valabil pe doi ani.

Știrea inițială

Dorința noului conducător al „câinilor” este ca fostul selecționer al României să preia cât mai repede echipa care nu a început extraordinar sezonul în Liga 1, doar cu o remiză, 1-1 pe teren propriu cu Hermannstadt.

Cosmin Contra, noul antrenor al lui Dinamo

Contra va veni în Ștefan cel Mare cu doi colaboratori: preparatorul fizic Javi Reyes, așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate, și antrenorul secund Jerry Gane.

Ei n-au plătit salarii, lotul e foarte subțire. Să vină Contra, să facă ce? Contra nu e un antrenor care să construiască o echipă, asta e părerea mea. E un antrenor care vine de la echipa națională, care s-a bătut la titlu, eu nu îl văd pe el antrenorul care să ia jucători de 19-20 de ani și să zică: «aveți răbdare, în 2-3 ani avem echipă»

Dănuț Lupu, fost mijlocaș Dinamo, la PRO X

3este locul pe care a terminat Dinamo cu Contra antrenor, în 2017, când echipa a cucerit și Cupa Ligii

3 meciuria disputat Mulțescu ca antrenor la Dinamo în acest nou mandat. Bilanțul: o victorie și două egaluri

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Hermannstadt 1-1

+45 FOTO

VIDEO Toate detaliile înaintea confruntării Chindia Târgoviște - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Janusz Gol, al doilea transfer al verii la Dinamo, a fost prezentat oficial

Contra, atacat înainte să semneze cu Dinamo: „Să vină el, să facă ce? Nu poate construi o echipă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (139)
skins_berceni
skins_berceni  •  27 August 2020, 03:10
Postat de codez88 pe 26 August 2020, 12:11

Spaniolii sunt cazati la hotelul RIN. Chiar nu te duce capul sa intelegi? Ah, esti din berceni... :)

După ora 11.30, Cosmin Contra a plecat spre Hotel Rin, unde a avut discuții cu oficialii echipei roș-albe despre strategia pentru acest sezon....chiar nu te duce capul?? :))

skins_berceni
skins_berceni  •  27 August 2020, 03:00
Postat de Cris Juganaru pe 26 August 2020, 21:37

Esti intr o totala deruta. ***, tu iti incepi fiecare comentariu cu jigniri: vezi apelativul utilizat ofensator (las la o parte greselile gramaticale: lipsa unor virgule, utilizarea altora grav intre subiect si predicat etc.). Insisti cu aberatii, dovedind ca ai carente in a intelege ce citesti. Noi vorbim aici de lipsa dreptului echipei fcsb de a utiliza numele si marca Steaua. Adica despre faptul ca fcsb nu se identifica cu Steaua. Nu are dreptul de a se numi Steaua si nici de a utiliza marca acesteia (asa cum a decis justitia), deci nu este Steaua. Palmaresul este un subiect subsidiar si nu afecteaza realitatea si validitatea deciziei jud. in sensul ca fcsb nu se identifica cu Steaua. Oricum, instantele vot transa si subiectul palmaresului, dar fara sa afecteze decizia definitiva a instantei supreme in sensul anteprecizat, dimpotriva vor tine cont de ea. In rest, poti sa o ti langa o viata contrazicand o realitate juridica indubitabila, decisa definitiv de catre instante. Nu te diferentiezi de cei care sustin nevinovatia lui Dragnea, Borcea etc. (si contesta condamnarea lor), desi deciziile judecatoresti sunt definitive in acest sens si se si executa (ca si in cazul Steaua vs fcsb, decizie care se executa in sensul interzicerii utilizarii de catre fcsb a denumirii si marcii Steaua, cu care nu se identifica). Hai adio (esti, cum spuneam, o cauza pierduta)!

Vadf ca pe acest site mapn-istior si rinistilor li se permite orice...rusinica!

skins_berceni
skins_berceni  •  27 August 2020, 02:59
Postat de Cris Juganaru pe 26 August 2020, 22:19

*** (tot un alint e), atata timp cat fcsb nu are dreptul sa se numeasca Steaua si sa utilizeze marca acesteia, asa cum au decis definitv instantele, e de gaga sa mai spui ca fcsb e steaua. E in afara oricarei logici (ca fara justificare juridica e oricum, potrivit justitiei) sa insisti in ideea asta. Fii sanatos!

catalynn moflea adrian_84....iar ai fost banat! :))

Vezi toate comentariile (139)
Comentează