FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - OŢELUL GALAŢI 2-0

Cosmin Contra: "Nu mai pot să tac, am avut penalty clar! Nu se poate ca Brăneştiul să aibă 8 penalty-uri şi noi numai unul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2010 00:00

Cosmin Contra, antrenorul lui Poli Timişoara, a vorbit despre succcesul de astăzi din faţa liderului Oţelul Galaţi, scor 2-0.

"A fost greu, s-a văzut că Oţelul e o echipă care îşi merită locul obţinut. Ştiam că ei vor aştepta să greşim şi să plece pe contraatac. La pauză, le-am explicat băieţilor ce trebuie să facă. Am avut un plus prin introducerea lui Nikolici", a spus Cosmin Contra la Recursul Etapei, la GSP TV.

Acesta a atacat şi arbitrajul lui Haţegan: "Trebuie să zic, am avut penalty clar. Nu se poate ca Brăneştiul să aibă 8 penalty-uri şi nouă să ne dea unul. Azi i-a dat galben lui Zicu la un penalty clar. Nu mai pot să tac"

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
tandd
tandd  •  22 Noiembrie 2010, 00:03

vorbesti prostii,n-a fost penalty iar hategan are o bila mareeeee alba ptr asta.Zicu??un tantalau,daca nu cadea ca vacuta inainte ar fi fost oricum penalty.

otelarul_123
otelarul_123  •  21 Noiembrie 2010, 23:56

Se vede ca domnul antrenor Cosmin Contra inca e un novice in ale antrenoratului . Oricum , ii urez mult succes in continuare , poate face multe lucruri frumoase la Timisoara , dar poate mai lasa si el acuzele la arbitraj si sa se gandeasca la rezolvarea problemelor din anturajul echipei . Timisoara a meritat victoria , dar sunt sigur ca in alta zi meciul ar fi avut si alt deznodamant . Doua echipe frumoase si echilibrate . Succes Timisoara . FORZA OTELUL !

skrap
skrap  •  21 Noiembrie 2010, 23:52

Vezi toate comentariile (10)
Comentează