FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Costache: “Vom solicita daune interese firmei Eurolines, existînd chiar posibilitatea de a rezilia contractul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2008 00:00

Secretarul general al Rapidului, Cristian Costache, a explicat incidentul stânjenitor petrecut sâmbătă noaptea la Aeroportul Otopeni, cu ocazia întoarcerii echipei giuleştene din turneul portughez, când autocarul firmei Eurolines, care urma să transporte delegaţia la baza Pro Rapid, nu s-a prezentat la destinaţie: “Ne pare rău că s-a ajuns la aşa ceva, pentru că noi, în general, am avut o colaborare bună cu partenerul care ne oferă aceste servicii de transport, firma Eurolines. Din păcate, imaginea clubului a avut de suferit şi n-a fost prima dată, pe această temă. Vom decide, în cel mai scurt timp, ce atitudine vom adopta faţă de Eurolines, existând variantele de a solicita daune interese pentru prejudiciul de imagine adus şi chiar rezilierea contractului. Din punctul nostru de vedere, am luat toate măsurile care se impuneau în acest caz, mărturie stând, dacă va fi nevoie să demonstrăm aşa ceva, corespondenţele, electronică şi telefonică, purtate cu prestatorul serviciilor respective. Din discuţiile telefonice ulterioare, am înţeles totuşi că a fost pur şi simplu vorba despre un act de indisciplină crasă. Şoferul desesmnat să asigure cursa respectivă, înştiinţat oficial despre misiunea sa, a fost apoi pur şi simplu de negăsit, închizându-şi telefonul şi nemaiputând fi contactat în seara respectivă! Asta nu mai este însă problema noastră, pentru că noi am ieşit cel mai şifonaţi din toată povestea, cu toate că transportul echipamentului şi a materialelor folosite în turneu a fost rezolvat cu o maşină a clubului, care a ajuns, bineînţeles, cu ceva întârziere. Din păcate, în percepţia publică a rămas doar imaginea jucătorilor plecaţi cu taxiurile de la aeroport, nu pentru prima dată, şi pentru asta ne vedem nevoiţi să o adoptăm o poziţie pe măsură faţă de Eurolines”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  03 Februarie 2008, 20:16

Domnule Costache esti pueril si penibil in explicatiile pe care le dai!Sunteti doi incompetenti in acest club,tu si fratele tau siamez Zotta,de ce nu va dati demisiile,aveti macar atata bun simt si onoare!!Ne-ati patat din nou imaginea,retardatilor!!!Auzi explicatie,ca soferul autocarului nu mai raspundea la telefon!!!Si alte autocare si soferi nu mai existau,nu???Imbecililor,cand vom scapa de voi???

 •  03 Februarie 2008, 20:12

Este inadmisibil ca Rapid sa nu aibe un autocar propriu!!!Asa ceva nu mi-am putut imagina,aveam inainte cand eram vai de noi un mercedes si acum stam sa inchiriem autocar???Penibil,au alte echipe din provincie,chiar nu va e putina rusine si jena domnule FINANTATOR,care te bati cu pumnii in piept ca faci si dregi!!!Ce ai facut cu cele 4 milioane luate pe Mazilu???De ce nu vrei sa renunti si sa lasi pe altul care vrea sa faca performanta,nu numai sa se imbogateasca ca tine!!!Esti jenant si penibil cu tot circul pe care il faci!!!

 •  03 Februarie 2008, 18:21

dativan pula mea de ciori forzza FCA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează