FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Obiectivul Petrolului, după ce i-a transferat pe Tamaș, Grozav și Budescu: „Diferit de anii trecuți”

Petrolul - FC Voluntari, în prima etapă din Liga 1 // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti
Petrolul - FC Voluntari, în prima etapă din Liga 1 // foto: Facebook @ FC Petrolul Ploiesti

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 11:27 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 11:41

Costel Lazăr (60 de ani), președintele clubului Petrolul Ploiești, spune că obiectivul echipei în acest sezon, primul de la promovarea în Liga 1, este menținerea în eșalonul de elită.

Petrolul a reușit o campanie de transferuri interesantă, cu nume precum Gheorghe Grozav, Gabriel Tamaș și, mai nou, Constantin Budescu, dar „lupii galbeni” rămân cu picioarele pe pământ.

Potrivit președintelui Costel Lazăr, obiectivul din acest sezon este menținerea în Liga 1.

Veste șocantă la Dortmund: Borussia a anunțat public că Haller are o tumoare + Prima reacție a jucătorului
GERMANIA
Veste șocantă la Dortmund: Borussia a anunțat public că Haller are o tumoare + Prima reacție a jucătorului

Costel Lazăr anunță ce obiectiv are Petrolul în acest sezon

„Deocamdată, obiectivul este să ne menținem în Liga 1. Nu ne putem pune obiective foarte îndrăznețe, pentru că nu avem un buget consolidat. Îl construim din mers, așa că lucrurile nu mai stau ca în anii trecuți, când suna ceasul la ora exactă și intrau banii în cont”, a declarat Lazăr la Pro Arena.

Petrolul a început sezonul cu stângul, fiind învinsă pe teren propriu, în fața a 10.000 de spectatori, de FC Voluntari (0-1). Etapa viitoare va juca la Arad, cu UTA. 

Mutările reușite de Petrolul în această vară: 

  • VENIRI: Tamaș (FC Voluntari), L. Dumitriu (CS Mioveni), Grozav (MTK Budapest), Ivanovski (Dinamo), Jair (HJK Helsinki), Christian Irobiso (Dinamo), Budescu (FC Voluntari)
  • REVENIRI: Borța (U Craiova), Liscandru (Blejoi), Iovu (CSO Plopeni), Vl. Bogdan (U Dej), R. Enache (Blejoi), Ad. Nicolae (Blejoi), Oprea (Blejoi), Berbeacă (Ocna Mureș), Nițescu (Blejoi), Manolache (CSM Reșița), Dunca (Baia Mare), Ekollo (FC Buzău)
  • PLECĂRI: Lica (Poli Iași), Prejmerean (Unirea Slobozia), Boțogan (Unirea Slobozia), M. Chindriș (liber), S. Pană (liber), M. Coman (liber), S. Pârvulescu (Tâmpa Brașov), Tucaliuc (Ac. Hagi)

Mai multe știri din Liga 1: 

Influent de pomană » Argăseală a obținut schimbarea unei reguli pentru ca Radunovic să joace cu U Cluj, dar fotbalistul s-a îmbolnăvit!

Scene incredibile pe Arena Națională! Criza de nervi a lui Florin Tănase care nu s-a văzut la TV: „Ne apucăm să facem schimbări la pauză?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează