FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CR1907 » ”Feroviarii” atacă Interul încălţaţi cu ghetele lui Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 16:30

Deac, Rui Pedro, Camora şi Ivo Pinto au acelaşi model de ghete, Nike Mercurial Vapor 9, ca şi starul portughez al Realului

Jucătorii CFR-ului sînt în trend cu moda. Patru dintre elevii lui Paulo Sergio vor juca împotriva lui Inter încălţaţi cu ghetele promovate de Cristiano Ronaldo la începutul acestui an. Nike Mercurial Vapor 9 este ultimul model scos pe piaţă de cunoscuta firmă de echipament sportiv. Ciprian Deac, Rui Pedro, Ivo Pinto şi Camora au primit deja noile ghete, personalizate, în cantonamentul de la Marbella. Noul produs a fost încercat pentru prima dată de vedeta Realului, Cristiano Ronaldo, în meciul cu Real Sociedad din 6 ianuarie, cînd starul portughez a reuşit o "dublă".

Dezvoltă viteza
Nike Mercurial Vapor 9 este un model dedicat jucătorilor rapizi. Ghetele oferă o stabilitate ridicată piciorului la schimbările de direcţie, indiferent de condiţiile atmosferice, şi o foarte bună aderenţă. Cele două crampoane poziţionate în zona călcîiului asigură o desprindere rapidă din gazon, iar designul asimetric al celorlalte crampoane permite accelerări explozive. O gheată cîntăreşte doar 185 de grame.

8 jucători din Liga 1 au contract cu firma Nike, steliştii Tănase, Chiricheş, Chipciu şi Pîrvulescu, dinamoviştii Alexe, Rus, Ţucudean şi Marius Niculae, de la FC Vaslui

Ce jucători poartă Nike Mercurial Vapor 9
Nume Echipă
Cristiano Ronaldo Real Madrid
Zlatan Ibrahimovic PSG
Neymar Santos
Theo Walcott Arsenal
Eden Hazard Chelsea
Clint Dempsey Tottenham

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
cfrclujole
cfrclujole  •  27 Ianuarie 2013, 02:09
Postat de jaguaarr pe 23 Ianuarie 2013, 17:26

radoi 6 milioane.stancu 5 milioane.ogararu 3 milioane....si astea st nimicuri...pe langa ce va urma chiriches 13 mil.rusescu 8 mil..chipciu 7,tanase 7,..tatarusanu 4

:))))))))) ai uitat sa-l treci si pe Hagi!:))))

duralex
duralex  •  23 Ianuarie 2013, 23:23
Postat de dblock pe 23 Ianuarie 2013, 22:25

nici cu ronaldo in echipa n-ar trece de inter..As vrea sa treaca, nu sufar de vreo invidie sau ceva dar sa fim seriosi. 80%..Steaua si CFR sunt out din uefa.

Tinere.... In fotbal nimic nu e pierdut inaintea meciului.Hai sa fim seriosi....Sansele Stelei si ale CFR-ului sint 50-50%.Trebuie pus osul la joc,valorile adversarelor sint la egalitate. Optimismul este mai benefic decit pesimismul.Doamne Ajuta.......

dblock
dblock  •  23 Ianuarie 2013, 22:25

nici cu ronaldo in echipa n-ar trece de inter..As vrea sa treaca, nu sufar de vreo invidie sau ceva dar sa fim seriosi. 80%..Steaua si CFR sunt out din uefa.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează