FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Crăciun cu disponibilizări la Dinamo » Ce urmează după dezastru: o echipă întreagă este pe lista viitorilor șomeri!

Articol de - Publicat sambata, 21 decembrie 2019 09:00

Dinamo încheie negru 2019 și speră să intre în 2020 cu rezolvarea cât mai multor plecări din ”haită”. 

Dinamo se pregătește de al treilea an consecutiv în play-out. Fiindcă doar o minune ar mai putea califica echipa în play-off după etapele din 2020 cu Astra, FC Voluntari, FCSB și Gaz Metan. Dusan Uhrin a zis că rămâne, dar mai mulți fotbaliști vor părăsi "haita" la începutul anului viitor.

Pe lângă Dan Nistor, care așteaptă oferte, un detașament de 9 jucători își caută serviciu de Sărbători.

Schimbă iar o echipă

Este vorba de Gabriel Moura, Linas Klimavicius, Mihai Popescu, Florin Bejan, Andrei Sin, Brito, Alex Răuță, Mamoutou N'Diaye și Mattia Montini, "câini" care nu mai intră în calculele pentru 2020! Sunt fotbaliști cu salarii situate între 3.000 și 10.000 de euro, Popescu fiind în prima categorie, în timp ce Brito are cea mai remunerație dintre cei puși pe lista neagă.

În afara lui Mihai, care a fost titular în mandatul lui Uhrin, dar care s-a certat cu șefii din cauza restanțelor salariale, ceilalți jucători au evoluat extrem de puțin de când cehul a preluat echipa, în luna august.

Ionuț Negoiță va încerca să mai obțină ceva bani, dacă se va putea, pe vreunii dintre cei menționați, chiar și de ordinul zecilor de mii de euro. Dacă nu, vor pleca gratis, pe cât posibil fără prea multe salarii compensatorii.

Dreg busuiocul în Cupa României

În locul celor ce se vor despărți de Dinamo în perioada imediat următoare, Uhrin va trebui să se bazeze pe tineri promovați de la academie. Nu este ideea cu care tehnicianul se împacă, încercând totuși să aducă alți jucători, liberi de contract, dar cu salarii de maximum 5.000 de euro pe lună.

Pe de altă parte, în afara tentativei de miracol pe care se va marșa în cantonamentul din Spania din ianuarie, Uhrin și compania vor mai avea un obiectiv, să mai dreagă busuiocul: încercarea de a câștiga Cupa României!
Dinamo este calificată în "sferturi", sperând într-o salvare a imaginii în a doua competiție internă.

9este locul pe care a terminat Dinamo sezonul 2018/2019, cel mai slab din istoria all-time a roș-albilor

1an și 4 luni a trecut deja de la ultima dată când Dinamo a ocupat o poziție de play-off, locul 4 după o victorie cu Hermannstadt (2-1), la finele lui august 2018

"Orice jucător bun ne interesează, dar Dan Nistor a fost aici și a plecat. Nu are cum să ne mai intereseze un jucător care a fost aici și a plecat. Nu este în calculele noastre"
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO // Dusan Uhrin, mesaj pentru suflarea dinamovistă: „Luptăm și rămânem împreună!”

Dinamo, șanse minime la calificarea în play-off. Ar trebui demis Dusan Uhrin jr.?
 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
134809060881499
Valentin Tataru  •  26 Decembrie 2019, 22:09

Daca si Moldoveanu e jucator slab se vede cat va pricepeti. E un mediu ostil performantei la Dinamo in acest moment. Moldoveanu e jucator de mare perspectiva dar trebuie jucat si sustinut.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Decembrie 2019, 18:17

DEMISIA !!! acest *** , uhrin nu are c cauta la DINAMO impreuna cu : balanescu , prunea si danciulescu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  21 Decembrie 2019, 17:04
Postat de mario_rdfe pe 21 Decembrie 2019, 13:19

Cand ii aud pe astia cu "Tinerii Lui Dinamo ". bai oameni buni, singurul tanar de la Dinamo care promite, este Mihaiu, poate si Neicutescu ! Atat ! ce sa facem cu ciobi mic, grigore, moldoveanu si cine mai e pe acolo ? incetati o data cu tinerii,sunt vai mama lor !si " batranii " la fel ! Din echipa actuala, singurii care pot ramane si sa joace la un nivel bun, sunt puljic, mrzliak, sorescu,fabbrini, restul afara , sunt jucatori modesti, care nu au nici o perspectiva ! Ar mai fi Nistor si Montini, dar oamenii nu mai vor sa stea la Dinamo, nu ii poti tine obligat !

Pai nu avem incotro!De unde bani sa aduci altii mai buni?Si cine garanteaza ca vor fi buni?Cu aia care zici tu ca pot juca la un nivel bun,ne-am asigurat doar un amarat de...play out!Asa ca,ori faliment,ori...Young Dinamo!Pe perioada play out-ului-14 meciuri oficiale-trebuie bagati tinerii-care se multumesc si cu salarii de 2-3 mii euro/luna- pentru a se forma relatiile de joc,necesare pentru formarea unei echipe, care sa permita ca in sezonul viitor,macar sa ne mentinem in prima liga!Pana o veni... finantatorul ala providential!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close