FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Craciun pe gazon

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2007 00:00

Craciun pe gazon
Mihaita Plesan si-a petrecut Sarbatorile pe terenul de antrenament. Mijlocasul in virsta de 24 de ani merge in fiecare zi la stadion, pentru a putea fi apt sa se pregateasca la intensitate maxima alaturi de colegii sai in cantonamentul din Spania, acolo unde ros-albastrii vor pleca pe 9 ianuarie.

Grecii spun ca Dario Fernandez e al Stelei!

Presa elena sustine ca argentinianul Dario Fernandez, de la Panionios, va semna cu Steaua saptamina viitoare: "Romanii s-au inteles si cu clubul, si cu jucatorul. Nu mai lipseste decit oficializarea transferului". Mijlocasul in virsta de 29 de ani va incheia un contract pe doua sezoane, cu optiune pentru inca unul suplimentar, iar ros-albastrii vor plati 700.000 de euro. Rapid ar fi oferit mai mult, dar sud-americanul prefera sa evolueze in Ghencea. Oficialii Stelei neaga insa interesul pentru Fernandez. (Theodor Jumatate)

"Are valoare, dar n-are oferte"

Adrian Ilie a declarat intr-un interviu acordat cotidianului portughez "Record" ca Nicolae Dica are valoare sa joace la Benfica, dar ca Steaua nu a primit nici o oferta pe adresa fotbalistului de 28 de ani. "Sintem receptivi la negocieri, dar Benfica trebuie mai intii sa-si oficializeze intentiile", a spus managerul general al Stelei.

Thereau, "Gheata de plumb"

Intr-un sondaj initiat de site-ul footgoal.net, menit sa desemneze cel mai slab jucator din campionatul belgian, Cyril Thereau ocupa detasat prima pozitie, fiind indicat de 22,82% dintre cei care au votat. Ibrahim Salou, atacantul dorit de Mircea Rednic in Giulesti, se afla pe pozitia a-VI-a, cu 4,58 % din voturi. "Invingatorul" va primi "Gheata de plumb".

Gigi: " William e al nostru!"
Gigi Becali a confirmat, ieri, informatia furnizata in exclusivitate de Gazeta Sporturilor, conform careia atacantul brazilian William Xavier Barbosa se afla pe lista de achizitii a "ros-albastrilor". Aflat la Poiana Brasov, acolo unde isi va petrece Revelionul, Becali a declarat ca la Steaua sint patru jucatori ca si transferati: "Emiliano Armenteros, William Barbosa, Habib Habibou si inca unul caruia i-am uitat numele".

Muresan ataca
Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a comentat ironic campania de achizitii a ros-albastrilor din aceasta iarna. "Nu cred ca Steaua incearca sa ne copieze, pentru ca noi nu achizitionam jucatori din liga a II-a", a spus Muresan, facind referire la brazilianul William si la francezul Habibou, care au evoluat in ligile inferioare din Japonia si, respectiv, Belgia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează