FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Craiova - Botoșani a fost AMÂNAT! Reacția LPF: „Analizăm unde vor fi izolați”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 21:34

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a comentat situația. 

Meciul dintre CS Universitatea Craiova și FC Botoșani, de vineri, ora 20:00, a fost oficial amânat. Informația a fost furnizată de Justin Ștefan.

„Ce s-a întâmplat și la Dinamo, se întâmplă și aici. Pregătim adresele către cele două cluburi, Craiova și Botoșani, și spunem că partida va fi amânată pentru o dată ulterioară. Se deschide o anchetă epidemiologică, DSP stabilește cu ce persoane a intrat în legătură medicul. Acele persoane intră în carantină 14 zile, indiferent de regulamentele Federației sau de Ordinul Ministerului. 

Testarea de peste 5 zile va edifica doar dacă acei oameni sunt pozitivi. Testul făcut înainte, spun autoritățile medicale, că e irelevant acum. Acum se analizează dacă vor fi izolați la Craiova, unde se află acum, sau la Botoșani”, a declarat Justin Ștefan la Fotbal European, de la Digi Sport.

VIDEO / Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Președintele unui club din Liga 1 nu are milă de Dinamo: „Ce, trebuie să oprim fotbalul acum? Să piardă meciurile cu 3-0”

Medicul de la FC Botoșani, depistat pozitiv cu COVID-19 » Meciul cu Craiova, amânat?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Iunie 2020, 09:30

LIga 1 de 18 echipe ...PUNCT ! anul asta nu pica nimeni , de la anul pica 4 ! intra 4 !

908074729289300
Radulescu Aurel  •  12 Iunie 2020, 08:30

Clubul,FC Botosani ar trebui sanctionat drastic.Cum e posibil sa permita ca un medic angajat la UPU,sa fie si medicul echipei ? Toata lumea stie ca ,virusul se transmite din spitale catre populatie,mai ales la Botosani,care este in topul judetelor cu un numar mare de Covid 19!!!!!

steaua1986.
steaua1986.  •  12 Iunie 2020, 06:15
Postat de gazistu pe 11 Iunie 2020, 22:19

CORONA VIRUS, NU EXISTA. punct

Bine ma prostule:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează