FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Craiova - Botoșani, amânat! Moldovenii speră să scape de carantină: „E incredibil! N-am intrat în contact cu medicul”

FOTO Faceebook @FC Botoșani
FOTO Faceebook @FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iunie 2020 22:23

Medicul echipei FC Botoșani, Dr. Petre Rădăuceanu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Partida cu CS Universitatea Craiova, de vineri, a fost amânată.

Valeriu Iftime, patronul clubului moldovean, susține că medicul confirmat pozitiv nu a intrat în contact cu echipa, venind direct din concediu. Un fotbalist din lotul lui Marius Croitoru, sub protecția anonimatului, întărește afirmația. 

FC Botoșani speră să scape șor

„În tot acest timp am stat în carantină. Toate testele jucătorilor au fost negative. Am avut grijă de toate aspectele, apoi s-a întâmplat asta. E incredibil! Dar niciunul dintre noi nu a avut conctact cu el, cu medicul. Poate ceva se va schimba. Sperăm la ce e mai bun”, a comentat jucătorul celor de la FC Botoșani, sub protecția anonimatului. 

VIDEO /  Coronavirus la Dinamo! Meciurile echipei au fost suspendate de LPF

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Craiova - Botoșani a fost AMÂNAT! Reacția LPF: „Analizăm unde vor fi izolați”

EXCLUSIV Craiova - Botoșani, amânat! Situație ciudată explicată de Valeriu Iftime: „Nu e medicul echipei, n-a fost la antrenamente, vine din concediu medical”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
116988019705812
Trafalet Simfoniu  •  12 Iunie 2020, 10:18

Geniile moldoveneşti şi-au tras medic voodoo ... îi consultă prin intermediul păpuşilor înţepate cu ace ...

771545396317549
Eugen Iustin  •  12 Iunie 2020, 04:09

Veșnicul "hai, boss, că merge și așa" și, să nu uităm "să moară mama dacă eu". Nimic nu suntem în stare să luăm în serios.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  12 Iunie 2020, 00:03
Postat de Tudor Dulca pe 11 Iunie 2020, 23:58

*** si nici campionatele occidentale nu-s mai breze.... asha se pare ca va fi asta... si urmatoarele, ca astia ne vor infectati pe toti, permanent... cu dementza covida, pentru urmatoarele generatii... deci adio fotbal, adio salarii mari si glorie in fatza multimilor... ati pus-o, cei din fenomen... e cam faliment. Sa terminat epoca sutelor de milioane pentru un jucator de fotbal, spectacolul fotbalistic nu e deloc necesar supravietuirii societatilor umane.... Va puteti reprofila la strungarii sau la drumuri si poduri... la turnat asfalt, se angajeaza, pe salar minim... Epoca fotbalistica de glorie a salariilor dementiale, de lux fara limite sau rusine fatza de oamenii de rand se pare ca apune. Fotbalisti, pregatiti haine de vreme rea. Calculati-va, dramuiti bine bani ramasi la ciorap.

La anul recesiunea economica se va transforma in depresie economica in vest. La anul va fi jale. Deocamdata e splendid

Vezi toate comentariile (4)
Comentează