FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Detalii alarmante: gafele individuale i-au costat pe olteni 14 puncte!

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2019 09:00

CS Universitatea Craiova a pierdut 4 meciuri din 5 în care fundașii sau portarul au greșit impardonabil. Ceea ce denotă un psihic fragil și lipsă de atitudine. Gabi Balint a devoalat și o problemă de strategie.

Să pierzi la Giurgiu, în fața Astrei, nu-i un capăt de țară. În acest sezon, acolo au lăsat toate punctele și FCSB, și CFR. Problema este cum pierzi. Dacă joci prost, e una. Dar când domini o repriză, prima, irosești ocazii bune și mai apoi iei și-un gol pe-o greșeală personală, cum s-a întâmplat cu U Craiova, chiar te pune pe gânduri.

Victor Pițurcă era cătrănit la final și pe bună dreptate. În mandatul său, până acum, Bănia a pierdut nu mai puțin de 14 puncte din cauza gafelor comise de Pigliacelli, trei la număr, Acka, Thiago Ferreira și, duminică seară, Bălașa. Tocmai Bălașa, cel mai reușit transfer estival al fostului selecționer!

De ce greșesc atât de grav apărătorii centrali? Poate fi și o lipsă de concentrare, dar și un aspect relevat de Gabi Balint, fost antrenor al oltenilor și fost coechipier cu Piți la Steaua: "Îmi pare rău că el nu-şi aminteşte o vorbă clasică, pe care nea Imi ne-o spunea tot timpul: din atacul nostru ne construim defensiva.

Adică tu ştii că ei joacă pe contraatac, au doi jucători periculoşi, iar fundaşii centrali, în loc să-i marcheze încă din atacul tău, stau departe şi le oferă spaţii. Normal că Budescu și Denis Alibec fac ce vor cu apărarea ta. Dacă tu te duci aproape, ei nu-ţi mai pot face contraatac, pentru că numai ei doi pleacă foarte bine pe contraatac".

Iar Craiova mai are o problemă. La Giurgiu, după golul primit, nimic n-a mai funcționat. Ca și cum cineva ar fi scos echipa din priză. Și nu e un caz izolat.

Cu excepția meciului de la Ploiești, cu Chindia, când au egalat dintr-o lovitură liberă, în partidele în care au luat goluri pe greșeli personale, oltenii n-au mai reușit să revină! Ceea ce dezvăluie un psihic fragil și o lipsă de atitudine alarmante.

Cum și-au dat oltenii cu stângul în dreptul

Adversar / Rezultat / Gafa la gol
FCSB 0-1 Pigliacelli
CFR Cluj 0-2 Acka, Pigliacelli
Chindia 1-1 Pigliacelli
Sepsi 0-1 T. Ferreira
Astra 0-1 Bălașa

20 septembrie 2019e data ultimei victorii obținute de CS Universitatea în deplasare: 3-2 cu Gaz Metan, la Mediaș

19goluri a încasat Bănia în 20 de etape. Are a 3-a cea mai bună apărare din Liga 1

"În prima repriză am evoluat senzațional. Nici nu mă gândeam la pauză să nu câștigăm, mă așteptam să ne impunem lejer. Apoi am primit un gol incredibil de ușor, pe o prostie de-a noastră"
Alexandru Mateiu, mijlocaș Craiova

"Și a doua repriză a fost controlată tot de noi, până când am primit acel gol stupid. Pe urmă am intrat într-o depresie din asta, să o numesc fotbalistică, și totul era cam la întâmplare"
Victor Pițurcă, antrenor Craiova

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 


AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Victor Piţurcă: „Am intrat în depresie. M-am obişnuit cu înfrângerile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează