FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” s-ar fi înțeles cu un portar norvegian

Gudmund Kongshavn / Sursă foto: Imago Images +9   FOTO
Gudmund Kongshavn / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 09:05 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 09:36

Dinamo e pe cale să bifeze un nou transfer și să rezolve o problemă importantă cu care se confruntă Ionel Gane. „Câinii” sunt la un pas să bată palma cu portarul norvegian Gudmund Kongshavn (30 de ani), care vine în Ștefan cel Mare liber de contract.

„Câinii” au rămas cu doi goalkeeperi neexperimentați în lot după plecările lui Mejias și Rene Hinojo, Mihai Eșanu și Aleksander Mitrovic, astfel că Ionel Gane a cerut de urgență un transfer pe acel post. 

Șefii îi vor îndeplini cerința lui Jerry Gane. Conform Fanatik, Gudmund Kongshavn, fost la Aalesund, Sarpsborg, Valerenga sau Tromso, va sosi la București și va semna cu Dinamo dacă trece cu bine vizita medicală.

200.000 de euroe cota de piață a lui Gudmund Kongshavn, conform Transfermarkt

Dinamo, refuzată de portari

Dinamo n-are noroc la portari, după rusul Lodigin și italianul Piscitelli, și polonezul Marcin Bulka a intrat în atenția roș-albilor, doar că a declinat oferta, speriat de criza financiară a grupării. Uriașul de 1,99 metri preferă să meargă la ultima clasată din liga secundă franceză!

Zilele trecute, Dinamo a fost în negocieri avansate cu rusul Yuri Logidin, ex-Zenit St. Petersburg, doar că, deși se puteau înțelege din punct de vedere financiar până la vară, fotbalistul a declinat oferta și a ales Geanina (Grecia) din cauza situației financiare a grupării bucureștene. Echipa s-a reorientat și a intrat pe pista Riccardo Piscitelli, care a acționat Dinamo în judecată la FIFA. Mario Nicolae a negociat cu directorul sportiv de la Nacional Funchal, iar antrenorul lusitanilor nu a fost de acord să-l elibereze pe italian, chiar dacă a ajuns rezervă.

Dinamo a bătut palma cu Jonathan Morsay

Dinamo a rezolvat și împrumutul mijlocașului stânga Jonathan Morsay (23 de ani) de la Chievo.

Mario Nicolae, directorul sportiv al lui Dinamo, a confirmat că alb-roșii au ajuns la un acord cu Chievo pentru împrumutul lui Morsay și spune că fotbalistul suedez este deja pregătit să joace, semn că va intra direct la meciul cu FCSB din Cupa României. 

De meserie mijlocaș stânga, Morsay poate evolua și în spatele vârfului. În acest sezon, mijlocașul suedez a jucat în 4 meciuri pentru Chievo, în care nu a reușit să influențeze decisiv vreun gol. Jonathan Morsay a fost adus de Chievo în ianuarie 2020, de la GIF Sundsvall din Suedia. Mijlocașul de bandă a mai jucat pentru Brage, tot în țara sa natală.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Craiova - Dinamo 1-0

+5 FOTO

VIDEO Ionuț Chirilă: „Am eu trei oameni, chiar patru, care ar cumpăra Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Jerry Gane a cedat! Și-a certat public doi jucători: „Mă așteptam la altceva de la ei”

CRAIOVA - DINAMO 1-0. Deian Sorescu, ultimatum pentru Dinamo: „Nu vreau să rămân la nivelul ăsta”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
dragdim
dragdim  •  08 Februarie 2021, 16:45

Dam încredere tinerilor din club aducând un portar din Norvegia pe un salariu de 5 ori mai mare ca cel al lui Esanu? 2-3 ani o sa jucam probabil in play out și cred ca putem sa o facem dând credit tinerilor. Nemec are experiența dar nu mai poate, Achim e lent dar e mai bun ca Gol care e zero barat, Andrei Radu e peste Filip.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  07 Februarie 2021, 14:58

Nu prea am incredere in norvegieni, sunt cam lenti si paraleli, dar poate o sa fie un portar ok, cine stie.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  07 Februarie 2021, 13:11
Postat de valiomanid pe 07 Februarie 2021, 12:46

Esanu e bun, primele doua goluri de la Botosani sunt ale lui, plus cel cu fcfcsb...:)))Bine, fiecare vede in felul lui, dar sa-l vezi mare fundas pe Popescu e de ras !

bai Vali tu ai un dinte contra lui Esanu! primul gol de la Botosani, de acord, a fost luat ca la copii si juniori. dar golul 2 la BT si cel cu fcsb i le imputi lui dupa ce aia ne-au driblat toata apararea om cu om ?? a mai stat si Filip pe culoarul de sut si apoi a sarit peste balon, mascand astfel si portarul, dar neoprind mingea. spune si cate parade a avut, aia la Popica a fost senzationala. Un portar se creste greu, gresea si Lobont la inceput, si Tatarusanu si Vlad mai ales. nu putem sa ne permitem un Arlauskis acum sau mai stiu eu ce portar cu mare experienta si valoare. pe Straton l-am dat ca prostii, dar si ala nu stia sa iasa la intampinare sau pe centrari.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close