FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

CRAIOVA - DINAMO // 3+3 în pericol » Derby cu probleme pentru ambele echipe

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 10:17

Jucători importanți de la Dinamo și de la Craiova sunt la un singur „galben” distanță de a rata derby-ul orgoliilor din Bănie, din etapa a 15-a a Ligii 1. 

Prima etapă a returului sezonului regulat este importantă pentru Dinamo și pentru CS Universitatea Craiova în perspectiva duelului direct din Bănie, de pe 4 noiembrie. Chiar dacă până la acea etapă, fiecare dintre cele două formații mai are un meci tare în „optimile” Cupei României, la Suceava cu Foresta, respectiv la Voluntari. 

Confruntarea dintre olteni și „câini” pe noul gazon al juveților este privită ca un derby al orgoliilor. Câte trei jucători din fiecare echipă sunt la limită cu cartonașele galbene în perspectiva confruntărilor directe. Aceasta pe lângă faptul că fiecare formație are probleme cu accidentările. 

Astfel, Dan Nistor, Mihai Popescu, Denis Ciobotariu, respectiv Mihai Bălașa, Alexandru Mateiu și Cristi Bărbuț sunt la un singur „galben” de suspendare! Ambele echipe joacă duminică. Dacă vreunul din cei șase încasează un avertisment cu Viitorul, respectiv cu Academica Clinceni, va fi doar spectator pe 4 noiembrie.

5 din cele 6 victoriiale „câinilor” în toate competițiile l-au avut pe Dan Nistor printre marcatori sau pasatori

7 meciuria strâns Bălașa pentru U Craiova de când a semnat cu oltenii, ratând un singur meci, cel cu FCSB (0-1), formația de la care s-a transferat în Bănie

REACȚIE: „Sunt fericit, nu și împlinit” 

Gică Hagi le-a aplicat o corecție „câinilor” în primul meci al sezonului, 5-0 la Ovidiu. Acum, vine ca adversar în Ștefan cel Mare: „Trebuie să ne câștigăm în continuare respectul. Întâlnim un club puternic, de tradiție, noi vrem să ne ridicăm la nivelul lui. Când au venit în vară la noi, erau după perioada de cantonament, nu pierduseră deloc, Dinamo era cea mai bună, cea mai mare și știți ce s-a întâmplat”. 

„Regele” a revenit de la Genk, unde a asistat la meciul fiului său cu Liverpool (1-4): „Am vrut să fim împreună. Mă bucură că e apreciat de o echipă mare, de antrenor, e respectat, am văzut că și englezii au scris despre el. O să aibă timp să joace. Eu sunt fericit, nu și împlinit, de Ianis la 21 de ani. Mai așteptăm, mai trebuie să se dezvolte, mai are multe de făcut. Îl sfătuiesc ca părinte, ca antrenor, ca prieten, suntem și doi prieteni, uneori”.  

VEZI ȘI:

Gigi Becali, ajutor de la Mirel Rădoi » Cum a ajuns FCSB să fie peste Viitorul lui Gică Hagi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (8)
2761170407250817
Willy Dany Cerebel  •  25 Octombrie 2019, 20:15

*** ???????????? Dinamo daca, prin absurd, invinge Viitorul, U Craiova si CFR Cluj si acumuleaza 9 puncte nu mai stii drumul apoi spre prima biserica unde sa intrii sa faci matanii. ????????????????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

446624299302187
Fanaru Iuliana  •  25 Octombrie 2019, 16:22

Fake news. Dinamo joaca impotriva unei clone politice fara istorie si palmares infiintata ilegal in anul 2013 bagata ilegal direct in divizia B. Asa scrie in certificatul de identitate sportiva a acestui hibrid politic:2013.Cifrele nu mint niciodata.

rocky2
rocky2  •  25 Octombrie 2019, 14:52

Nu e nici un derby, Dinamo joaca cu Craiolguţa!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează