FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // Alexandrul Cicâldău este noul „diamant” din Bănie? Impresarul, Piți și presa îi măresc contractul

Articol de - Publicat luni, 16 septembrie 2019 09:15

Presat din toate părțile, Mihai Rotaru, patronul Craiovei, e „foarte aproape” să prelungească până-n 2025 acordul mijlocașului Alexandru Cicâldău (22 de ani).

Ieri, în ziua derby-ului cu FCSB, Craiova a dat vestea cea mare. E „foarte aproape” de a-i prelungi contractul lui Alex Cicâldău până-n 2025. Un demers confirmat și de jucător, „Sunt fericit, îmi doresc să rămân mai mult timp la Știința”, care a ținut să precizeze că „n-a fost nicio problemă, așa cum am citit în mass-media”, cu trimitere la articolul din Gazetă ce dezvăluia supărarea lui pe conducere, pentru că n-a fost lăsat să plece în Serie A, la Bologna, după CE U21 din iunie. 

Informația apărută în „mass-media” a grăbit, practic, luarea unei decizii reparatorii pentru el, în condițiile în care antrenorul Victor Pițurcă a spus răspicat, la instalarea sa, că nu mai dă drumul nimănui. Și cum Piți are și pretenția ca jucătorii să se focuseze exclusiv pe fotbal, finanțatorul Mihai Rotaru n-a mai avut încotro. 

Impresarul mijlocașului, Pietro Chiodi, pusese presiune pe omul de afaceri încă de la începutul lui septembrie. Atunci, într-o intervenție la DigiSport Matinal, el dezvăluise că „Bologna l-a ofertat pe Cicâldău. Ei au dat 3,5 milioane, patru. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. În următoarele perioade de mercato, ori în iarnă, ori în vară, Cicâldău va pleca. Cicâldău a fost și în atenția unor formații care joacă în Champions League la ora asta. Nu au făcut oferte, au venit, l-au văzut de mai multe ori. Dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare”.  

30 iunie 2022e data la care expiră actualul contract al lui Cicâldău cu CS Universitatea

SE BAT CAP ÎN CAP 

„Referitor la speculațiile apărute în presa «de specialitate», precizăm că nu a existat nicio ofertă de la Bologna pentru decarul echipei noastre” - CS Universitatea, ieri, într-un comunicat 

„Deocamdată, avem o ofertă de 5 milioane de euro, este insuficientă pentru mine. Cicâldău e un jucător de top, care face diferența. Cinci milioane sunt puțini. Trebuie să pornească de la 7 milioane de euro” - Gică Craioveanu, director de imagine al Craiovei, în iulie 2019

VEZI ȘI:

Craiova - FCSB 0-1 // Victor Pițurcă: „Mai rău nu se putea!” » Cum a comentat gafa lui Pigliacelli

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
saliceanu
saliceanu  •  16 Septembrie 2019, 14:18

Vai de pusca lui. Orice centrare s'a oprit in primul aparator.

dora
dora  •  16 Septembrie 2019, 14:16

La cum a jucat aseara - dupa prelungirea contactului si marirea salariului - nu merita nici macar 1 milion de euro. Fara suparare !

reteleanu
reteleanu  •  16 Septembrie 2019, 13:59

in afara (poate) de florinel coman, niciun jucator din romania nu va fi vandut pe mai mult de 6 milioane. nici sarbii si croatii nu mai vand ce vindeau altadata, daramite ceilalti est-europeni.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează