FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // VIDEO Sărbătoare mare în vestiarul roș-albastru: „Forza Steaua, forza Steaua, hei, hei!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 23:53

FCSB s-a impus în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, scor 1-0, continuând seria pozitivă pe care o are în confruntările cu echipa din Oltenia. 

Bogdan Vintilă a izbutit cel de-al doilea succes consecutiv în Liga 1, stricându-i, practic, debutul lui Victor Pițurcă. A fost sărbătoare mare în vestiar, unde jucătorii s-au dezlănțuit. Țopăind de bucurie, unii dintre ei la bustul gol, aceștia au scandat la unison un vechi cântec de galerie al Stelei. 

FCSB rămâne pe locul 11 după acest meci, cu 10 puncte, dar face un pas important spre revenirea în zona locurilor de play-off, de care o mai despart acum doar două puncte. 

Vezi și: 

CRAIOVA - FCSB 0-1 // EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după victoria norocoasă din derby: „A fost ca pe vremuri!”

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (21)
saliceanu
saliceanu  •  16 Septembrie 2019, 18:54

Oau! Jucatorii lui Fecesebe fac galerie Stelei din liga 4-a?

1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  16 Septembrie 2019, 12:56
Postat de csasteauabucuresti pe 16 Septembrie 2019, 11:23

Ati văzut ceva mai trist și penibil decât bucuria mimata de acești amărâți terorizați de becali!? Oamenii știu bine cum au câștigat și ca urmează meciul cu CFR unde nu se mai da nimeni la o parte sau primesc cadouri pe final de meci și iese iar patronul și ii umilește ca pe ultimii oameni!

mai tristi sunt cei 300 de spartani de la CSA .. uff exact ca bunicii de prin tara .. se vand pentru un kill de faina :)) fal fal fal fal.. coloana voastra e ca un steag in vant :D vedeti ca in curand vin astia cu autobuzele sa va aduca la vot... sa fiti pregatiti ;) CsanuESteauaBucuresti . btw.. nu vine cfr`ul .. vin arbitrii cfr`ului ... cfr nu bate pe nimeni .. ei fac minune ca bat pe astana =)))) care nu stiiiti voi incultilor .. e peste Barcelona !! hai cu ***.. super Dan la noi !!! super *** ... echipe mediocre palmares mediocru ... Dan Petrescu tine steagul sus ca jucator .. ca antrenor .. coloana lui a facut Oh Snap !! pe Giulesti !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  16 Septembrie 2019, 11:23

Ati văzut ceva mai trist și penibil decât bucuria mimata de acești amărâți terorizați de becali!? Oamenii știu bine cum au câștigat și ca urmează meciul cu CFR unde nu se mai da nimeni la o parte sau primesc cadouri pe final de meci și iese iar patronul și ii umilește ca pe ultimii oameni!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează