FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB

CRAIOVA - FCSB // VIDEO Legenda stelistă Gabi Balint are o favorită certă în derby: „Mă leagă mai multe de Craiova”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 18:12

Gabi Balint (56 de ani), fostul mare atacant al Stelei, face o serie de afirmații categorice înaintea confruntării Craiova - FCSB din această seară. 

  • Craiova - FCSB se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus 

Fotbalist reprezentativ în perioada de aur a Stelei din anii '80-'90, Balint se delimitează definitiv de FCSB, declarând că o va susține pe CS Universitatea la partida din această seară. Totodată, acesta și-a manifestat simpatia pentru Victor Pițurcă, fostul său coleg de la roș-albaștri.

„E un nou început şi eu am încredere mare că Victor Piţurcă va face din Craiova campioană, pentru că e un antrenor meticulos, bine pregătit, un antrenor care ştie ce vrea. E meci de stat pe bancă, mi-aş fi dorit să fiu la meciul ăsta pe banca celor de la Craiova. 

Sper că va fi un spectacol fotbalistic frumos, pentru că ambele echipe sunt ofensive, ambele echipe vor juca fotbal, nu sunt echipe care să se închidă, sunt tehnice”, a spus Balint, un susținător al Stelei din Liga 4, la TV Telekom Sport. 

Balint era pe banca celor de la CS Universitatea în 2014, anul în care noua echipă a Craiovei a promovat în Liga 1. 

CRAIOVA - FCSB // VIDEO Legenda stelistă Gabi Balint are o favorită certă în derby: „Mă leagă mai multe de Craiova”

„Fac parte din istoria acestei echipe, pentru că am promovat cu ea, mă bucur mult pentru că am reuşit să vin aici, am lucrat cu oameni cu care am fost coleg la Steaua, cu Nae Ungureanu, Silviu Lung, ei au fost lângă mine tot timpul. Clar că mă leagă mult mai multe lucruri de Craiova decât de FCSB în momentul ăsta. Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar asta e, nu am nimic comun cu FCSB”. 

Gabi Balint a evoluat timp de 10 ani pentru Steaua, între 1980 și 1990. Recordurile acestuia în tricoul roș-albaștrilor au fost impresionante: 69 de goluri în 264 de partide, cărora li se adaugă 5 titluri, 3 Cupe, dar și Cupa Campionilor Europeni și Supercupa Europei. 

Vezi și: 

CRAIOVA - FCSB // Basarab Panduru, ironii înainte de duelul Victor Pițurcă - Gigi Becali: „Îl bate de-l ascultă cu urechea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
2102911679735264
Calin Radulescu  •  16 Septembrie 2019, 03:00

Pele a ramas un frustrat... Nici o problema sa sustina steaua cea adevarata din LIGA A 4-A... Echipa aia de anonimi, cu buget de 300.000 euro care joaca de trei ani la judet si ne-a umplut de rusine????. Marele brand steaua in acte e de trei ani in liga 4... Talpan o sa te judece istoria... Nenorocit ce esti...

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  15 Septembrie 2019, 23:36

Oamenii uita usor zilele bune si lovesc in cei care i-au ajutat! Ticalosia e la rang de caracter in Romania!

bizantinul
bizantinul  •  15 Septembrie 2019, 23:00

Ha, ha, ha. Antrenorul fara scoala (Becali) l-a batut pe unul din cei mai mari antrenori romani (asa zis - eu is de alta parere)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează