INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 D.PEN.

CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 d.pen. // EXCLUSIV Arbitrul Arnold Hunter: „Am avut un șoc fonic!” » Ce l-au întrebat oficialii UEFA după meci

Arnold Hunter
Arnold Hunter

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 09:00

Arbitrul partidei Craiova - Honved, nord-irlandezul Arnold Hunter, a părăsit ieri România acuzând încă "un țiuit în urechi" după petarda care a explodat lângă el la finalul prelungirilor.

Chiar și când a părăsit România, ieri în jurul prânzului, Arnold Hunter (40 de ani) încă mai simțea un țiuit în urechi, după ce, în ultimul minut al prelungirilor, lângă el a explodat o petardă aruncată din tribune.

După meci, nord-irlandezul le spunea celor din jur că nici nu își mai amintea să-l fi lovit și vreo brichetă: "Am avut un șoc fonic în momentul când a explodat acea petardă lângă mine. În rest, nu știu ce s-a mai întâmplat"

UEFA a vrut să îi schimbe avionul

Chiar dacă aparent își revenise după ce a primit îngrijiri medicale pe teren, el acordând ulterior și două catonașe galbene, lui Batik și lui Fortes, arbitrul a anunțat observatorii că nu mai e în stare să continue la centru, dar că partida poate să mergă mai departe cu rezerva Jamie Robinson.

Pe culoarul dinspre vestiare, cei doi au schimbat căștile de comunicare și disputa s-a reluat. "Centralul" a preluat funcția celui de-al patrulea oficial și a stat între băncile de rezerve pe durata loviturilor de departajare.
Hunter nu a solicitat să mergă la spital pentru investigații suplimentare.

După joc, reprezentanții UEFA l-au întrebat dacă vrea să i se schimbe cursa de întoarcere cu una la o oră mai târzie, pentru a avea mai mult timp să își revină.

A spus că ar vrea un alt avion, dar nu a mai fost găsită o altă variantă. Astfel că ieri, chiar dacă încă se resimțea, Hunter și brigada sa au plecat în jurul orei 7:00 din Craiova spre București, unde s-au îmbarcat în avion pentru revenirea acasă.

17meciuri în cupele europene arbitrase până joi Arnold Hunter, care este arbitru FIFA din 2011

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Suporterii Craiovei, sancționați după incidentele de joi seară » Amenzi de 1.500 de lei și interziși pe stadion!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1678431465589768
Daniel Molete  •  06 August 2019, 00:03

Buna seara... ---Avand in vedere ca pedeapsa faptuitorilor este prea mica , ( si fara eficienta in fapt asupra huliganilor ), comparativ cu pedeapsa clubului si a miilor de spectatori...CER..pedepse penale cu închisoarea ptr faptuitori..URGENT..

974595099240315
Vasile Lascar  •  04 August 2019, 18:46

Pedeapsa este prea mica, huliganilor salbatici le va fi usor sa inceapa din nou viata lor de mizerie umana...clubul va plati amenda.... iar ei vor deveni vedete...vor fi televizati... si vor fi admirati de cei de teapa lor...Normal ar fi sa fie pedepsiti cu inchisoare de cel putin 5 ani si sa plateasca amenda de 30.000 de euro...dar noi suntem indulgenti si ii si facem vedete...

dansy
dansy  •  04 August 2019, 10:32

Marii "ziaristi " de la GSP au facut si fac tot posibilul ca Universitatea sa fie sanctionata prin pierderea meciului.Rusine!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează