FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - LPF

Justin Ștefan, răspuns după atacul lui Cârțu: „Sunt doar un avocat, da, dar vă asigur de ceva”

Secretarul general LPF, Justin Ștefan, îi răspunde lui Sorin Cârțu, după ce președintele Craiovei a lansat luni un atac dur la adresa șefilor FRF și LPF, aflați în conflict pe tema introducerii arbitrajului video în Liga 1.
Secretarul general LPF, Justin Ștefan, îi răspunde lui Sorin Cârțu, după ce președintele Craiovei a lansat luni un atac dur la adresa șefilor FRF și LPF, aflați în conflict pe tema introducerii arbitrajului video în Liga 1.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 martie 2021 14:05 / Actualizat marti, 02 martie 2021 14:16

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, îi răspunde lui Sorin Cârțu, după ce președintele Craiovei a lansat luni un atac dur la adresa șefilor FRF și LPF, aflați în conflict pe tema introducerii arbitrajului video în Liga 1.

Justin Ștefan, răspuns pentru Sorin Cârțu: „Pentru cluburi mă bat”

„Când Sorin Cârțu făcea spectacol în tricoul Universității Craiova, nu eram încă născut. Când s-a retras, eram la școală, prea mic să înțeleg că geniul și fotbalul se pot întâlni, uneori, într-un om dedicat și destinat să uimească! Am văzut însă, în ani, imagini care mi-au confirmat gândul de mai sus: Sorin Cârțu a fost un fotbalist de geniu. Apoi, un mare antrenor, a cărui carieră am urmărit-o. 

Azi, e președintele Universității Craiova. Într-o zi, cred, va fi iar campion, cum a fost ca jucător și antrenor. Și el, și suporterii Științei, poate cei mai încercați și mai fierbinți dintre români, cum spune Imnul, merită asta! Fără să fi jucat fotbal, cum spune domnul Cârțu, îl asigur de respectul meu, de admirația necondiționată și de stima mea sinceră pentru un om uriaș și pentru suporterii unui club mare. Fără să fi jucat fotbal, dar cu studii juridice, cu o experiență de 15 ani în FRF, cluburi și LPF, îl asigur, cu aceeași credință în valori, că pentru ele mă bat. Pentru ca echipele care demonstrează pe teren să nu mai fie doborâte de arbitraje șmecherești, pentru introducerea VAR, pentru reguli și fair-play. 

Da, sunt avocatul acestor idei, și rămân admiratorul marilor valori. Icoanele Universității sunt între ele. Sunt doar un avocat, da, domnule președinte! Dar, vă asigur, doar al Fotbalului. Cu F mare!”, a scris Justin Ștefan pe Facebook.

Sorin Cârțu: „Justin Ștefan judeca divorțuri, acum conduce fotbalul”

Așa e când conduc oameni care n-au jucat fotbal, care nu știu ce înseamnă să nu ți se dea penalty. Răzvan Burleanu a jucat fotbal? Justin Ștefan a jucat? Nu mai e Gino Iogulescu, pentru că are problemele lui. Unde au jucat ăștia? A fost avocat, judeca divorțuri, cui i se dădea mileul sau peștele de pe televizor după partaj… căluțul ridicat în două picioare. E posibil așa ceva? FRF și LPF trebuie să ajute arbitrii. Să introducă VAR mai repede. Deținătorii de drepturi ar trebui să intervină, să ceară și ei VAR. Această tehnologie aduce spectacol
Sorin Cârțu, președinte Craiova

Încăierare generală la amicalul dintre FC Argeș și FC U Craiova (0-2)

Citește mai multe știri de actualitate:

FCSB, CFR Cluj sau Craiova? Opinie categorică: „N-au jucători și antrenor de campioană! Ei vor lua titlul!”

Se complică din nou situația de la Dinamo?! » „Cortacero o să câștige procesul și va reveni să își revendice drepturile”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
piet
piet  •  02 Martie 2021, 19:44

ce nu stiti sau va faceti ca nu stiti este ca in afara faptului ca e nepotul unui fluieras de casa al defunctei' steaua lui becali ;este si avocatul purtatorului de carlibana ( TIJE LUNGA DE LEMN CU UN CAP CURBAT FOLOSITA DE CIOBANI PENTRU A PRINDE OILE DE GAT )

10218332765774770
Cristian Tataru  •  02 Martie 2021, 16:06

Nu vorbesc de pile si de nepotul cui este baiatul asta. Dar in raspunsul lui vad ceva: o umbra de jena, un dram de respect. O fi de forma, n-o fi... nu stiu. Dar cred ca atunci cand ne adresam unor jucatori cum n-o sa mai avem nicidata, gen Lacatus, Lung, Petrescu, Cartu, Duckadam, Boloni, Hagi, Camataru etc etc etc, ar trebui sa vorbim asa. Nu cum li se adreseaza toti patronii ex-puscariasi si slugile lor umile, gata sa arunce cu noroi si cu *** ori de cate ori stapanul misca din degetul mic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

remarque
remarque  •  02 Martie 2021, 15:34

Justin este doar un avocat. Si mai e si nepotul lui Argaseala. Ca asa e construita federatia, liga, arbitrajul, asa se face selectia la loturi, asa se fac angajari, asa se castiga concursuri, asa se impart posturi, bani si sinecuri. Suntem pe nicaieri si mergem spre niciunde. De la astia care ne-au ingropat poate sa astepte un om intreg la minte salvarea? Serios

Vezi toate comentariile (5)
Comentează