FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FC ARGEȘ 1-1

Craiova nu s-a mai întâlnit cu așa ceva de 34 de ani! Corneliu Papură: „Antrenorul plătește!”

Craiova și FC Argeș au remizat, scor 1-1, în primul meci al rundei cu numărul 20 din Liga 1. Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, a oferit declarații la final.
Craiova și FC Argeș au remizat, scor 1-1, în primul meci al rundei cu numărul 20 din Liga 1. Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, a oferit declarații la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 22:24 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 22:31

Craiova și FC Argeș au remizat, scor 1-1, în primul meci al rundei cu numărul 20 din Liga 1. Corneliu Papură, antrenorul oltenilor, a oferit declarații la final.

Toate detaliile despre Craiova - FC Argeș 1-1, AICI

„Important era să câștigăm. Am avut situații mari de gol, dar nu le-am transformat. În fața porții e vorba despre decizia jucătorului. Dacă e concentrat, poate înscrie mai ușor. Ține de moment. Cu toții avem așteptări mai mari de la noi.

Facem egaluri întruna, nu mai câștigăm! Avem nevoie de puncte mai multe. Fiecare trebuie să dea mai mult. Suntem răniți, depinde de noi dacă ne ridicăm și luptăm sau cedăm. E doar o alegere”, a declarat Papură la Look Sport+.

Bălașa a fost lovit cu cotul. Probabil meritam penalty, dar nu pot eu să-mi dau cu părerea
Corneliu Papură, antrenor Craiova

Nu știu dacă vine Reghecampf. Eu știu doar că muncesc la Craiova. Regulile sunt foarte clare în fotbal, antrenorul plătește
Corneliu Papură, antrenor Craiova

Craiova nu mai câștigă!

7 meciurifără victorie are Craiova în Liga 1. Ultimele 4 partide ale oltenilor din campionat s-au încheiat cu scorul de 1-1

6 remize la rând are echipa lui Papură. Fotbalul craiovean nu a mai întâlnit o asemenea situație din sezonul 1986/87, o serie începută atunci cu tehnicianul Constantin Teaşcă, pe 30 noiembrie - Craiova - Petrolul 0-0 - şi încheiată cu Dinamo, pe 18 martie, 1-1 „acasă”, antrenor Constantin Oţet.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Viciere de rezultat la Craiova - FC Argeș! Ion Crăciunescu: „E penalty!” » Fault BRUTAL nesancționat

Dinamo. Au bătut palma cu Paul Anton! » Adam Nemec negociază dur cu DDB

S-a terminat procesul dintre Adi Popa și FCSB! Prima reacție: „A fost ultimul termen de plată”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
908074729289300
Radulescu Aurel  •  30 Ianuarie 2021, 11:44

De regula antrenorul plateste,dar la Craiova platesc suporterii,datorita acestui sarlatan de "patron". Cred ca, epoca G. Netoiu e in plina desfasurare,finalul fotbalului Craiovean e iminent,din pacate.

craiovenis
craiovenis  •  30 Ianuarie 2021, 09:04

Asta poate fi numit, chiar si pentru 5 minute, antrenor? Poate in scenarii SF! Se bucura adversarii cand antreneaza tovarasu asta...Stiu ca oricum nu vor pierde! Pacat, conducatorii dorm si lasa toate catastrofele ambulante sa conduca o echipa cu pretentii...

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  30 Ianuarie 2021, 07:12

Papura pare surprins ca antrenorul trebuie sa plateasca pentru rezultatele sale proprii, ca si cum, dupa excluderea spectatorilor din tribuna, ar urma, dupa o prestatie ingrozitor de proasta a unei echipe autopropuse pentru titlu, sa se renunte la toti jucatorii si sa ramana el, Papura, pentru a fi desmnat antrenorul secolului. Este holar ce poate produce mintea sa. Totusi, l-a vazut cineva, vre-o data, sa isi asume vre-un esec? Vorbim, totusi, de antrenorul unei echipe cu pretentii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează