FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1

Craiova - Voluntari 2-1 // Sorin Cîrțu, după jocul neconvingător al oltenilor: „Nu suntem în grafic. Antrenorul să tragă concluziile!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 22:38

Sorin Cîrțu (64 de ani), președintele Craiovei, a oferit declarații la finalul jocului în care echipa sa a câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1.

„Meciul nu a fost de o factură spectaculoasă. Se vede asta și din fazele din care am marcat golurile și perioada în care le-am reușit. Important e ca la final antrenorul să tragă concluziile, pentru că după se pot contura anumite dispute. Dar cert este că noi am sperat să fim în alt grafic.

Am avut și noi momente bune la Astra și am pierdut. Cu Sepsi am avut într-o repriză 4 ocazii mari de tot, și până la urmă a fost 1-0 pentru ei. Deci e normal să ne intereseze doar rezultatul, acesta e fotbalul”, a declarat Cîrțu, la TV Digi Sport.

„Mă bucur că a marcat Bălașa, pentru că el a făcut greșeala aceea la Astra. A fost constant la noi. Nu merita să fie stigmatizat pentru eroarea de la Giurgiu. 

Am întâlnit o echipă condusă de un antrenor care mie îmi place foarte mult (n.r. Bergodi). Lui Mihăilă, de exemplu, i-a oferit mereu dublaj. E clar că ne-a studiat. I-a ieșit tactica asta, nu l-a adus în niște poziții în care să finalizeze în această seară”

Sorin Cîrțu

VEZI ȘI:

Citește AICI cronica partidei Craiova - Voluntari 2-1!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
deuxex
deuxex  •  15 Decembrie 2019, 15:17

Sorine, cu tot respectul, dar problemele la Craiova au aparut FIX dupa ce tu te-ai reintors in club ca presedinte. Plecarea lui Mangia, numirea lui Papura, conflictele lui Piturca cu anumiti jucatori - toate par a fi regizate de tine. Primul pas spre normalitate cred ca ar fi plecarea TA si aducerea unui presedinte competent.

firaldo
firaldo  •  15 Decembrie 2019, 09:28

DAtorita lui Çartu echipa a ajuns aici,omul asta impreuna cu Piturca o sa fie capat de drum pentru echipa asta!

lionforever
lionforever  •  15 Decembrie 2019, 09:22
Postat de nealiniatul pe 15 Decembrie 2019, 08:25

Asta, Cirtu, a inceput sa il sape si pe "bunul prieten " Piti. Mai rar vezi asa ... "om" fara caracter. "Domnule Cirtu luati cuvintul".

Doar gsp cu titlul de doi lei il sapă. Ia cuvinte din doua fraze separate ale lui cartu si fac ei o propozitie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează