FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„A fost ridicat de forțele de ordine” » Balaj, într-o dispută aprinsă la derby-ul Clujului: „Lipsă de respect!”

Balaj a fost filmat în timp ce țipa la persoana respectivă // sursă foto: captură DigiSport +10   FOTO
Balaj a fost filmat în timp ce țipa la persoana respectivă // sursă foto: captură DigiSport

Articol de - Publicat marti, 14 martie 2023 18:50 / Actualizat marti, 14 martie 2023 19:09

Cristian Balaj (51 de ani), președintele clubului CFR Cluj, a dezvăluit cum a ajuns într-o dispută verbală aprinsă cu unul dintre suporterii echipei la meciul de luni seara cu U Cluj, câștigat cu 4-0.

Prezența în număr mare a fanilor lui U Cluj în Gruia s-a dovedit problematică pentru campioana României. O parte dintre suporterii CFR-ului au fost mutați în altă zonă pentru a fi separați de ultrașii Universității, care nu și-au respectat locurile de pe bilet.

Unul dintre fanii CFR-ului, posesor al unui abonament, i-a reproșat acest lucru lui Cristian Balaj, președintele clubului. A urmat un dialog aprins.

„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj
CFR CLUJ
„Care este problema?” » Ilie Dumitrescu a început să râdă când a auzit câte kilograme în plus are atacantul vizat de CFR Cluj

Cristian Balaj dezvăluie de ce s-a certat cu un spectator la CFR Cluj - U Cluj 4-0

„Au fost nemulțumiri din partea unor suporteri ai CFR-ului care aveau abonament și au fost obligați să se ridice și să-și schimbe poziția.

Un suporter al echipei noastre, un abonat, a fost deranjat de faptul că a fost ridicat de către forțele de ordine de la locul unde avea abonamentul. A fost mutat în centrul tribunei, alături de membrii familiilor jucătorilor noștri. Ne-am cerut scuze, acest gest de a fi mutat a fost făcut și pentru siguranța lui, era cu copilul la meci.

+6 FOTO

A spus că a fost lipsă de respect pentru că le-am dat voie celor de la Universitatea să se așeze pe locul unde avea abonament. Dar noi nu le-am dat voie, s-au mutat acolo până să înceapă meciul, nu au respectat ceea ce am solicitat.

L-au ridicat, împreună cu forțele de ordine și cu Jandarmeria am stabilit ca în acea zonă să lăsăm doar suporterii lui U Cluj. Nu am mai putut controla aceste lucruri. Până la urmă, s-au făcut din dorința ca suporterii să fie protejați.

Până la urmă, suporterul a înțeles, am avut și o sesiune de poze cu el. Am făcut cu copilul, cu vecinul. Ne-am strâns mâna apoi, a fost o discuție benefică”, a transmis Balaj la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Balaj, despre insultele față de Dan Petrescu: „Nu poți jigni adversarii!”

În cadrul intrevenției, Balaj le-a bătut obrazul spectatorilor care l-au înjurat pe antrenorul Dan Petrescu:

„A fost oarecum echilibrat ca număr de fani, ei au fost 7.000, noi 6.000. Ei sunt mulți, dar nu asta contează neapărat atunci când vorbim despre jigniri. Indiferent că vorbim despre 3, 5 sau 5.000, nu poți denigra sau jigni un adversar. Mai ales când vorbim despre un antrenor.

E neplăcut, având în vedere că am primit cu brațele deschise și am încercat să fim cât mai ospitalieri cu orice persoană din Cluj-Napoca care a dorit să vină la acest meci”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ioanițoaia: „Nu-ți spunea ce schimbări să faci?”. Antrenorul a reacționat în direct: „Vă jur cu mâna pe Biblie! Vă dau cuvântul meu de onoare”

Duckadam a spus cine e favorită la titlu: „FCSB are un mare handicap”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
valentindragobete
valentindragobete  •  14 Martie 2023, 19:52

Au și ei un suporter și-l plimbă de colo-colo să pară mai mulți!

.kuba..
.kuba..  •  14 Martie 2023, 19:16

Caranii, Caranii au fost la meci?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close