FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea: "Domnul Badea m-a convins să rămîn! Nu pot lăsa echipa la greu"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 17:37

Cristi Borcea, acţionarul dinamovist, s-a răzgîndit în urma discuţiei cu Nicolae Badea şi va rămîne în continuare la echipă.

"Mă leagă multe momente plăcute de nea Cornel şi de domnul Badea. Au fost ani cînd ne-am ocupat de Dinamo mai mult de familii. Ar fi păcat să lăsăm clubul într-un moment foarte greu, poate la fel ca în 95-97, cînd umblam cu nea Cornel pe la mese să cerşim un milion pentru Dinamo.

Sînt un om de echipă şi nu las echipa la greu. Din contră, voi fi cu motoarele turate la maxim pentru a aduce suporterii la stadion şi a cîştiga titlul. Discuţia cu domnul Badea m-a convins să rămîn", a spus Cristi Borcea la GSP TV

...despre Dragoş Săvulescu: "Zilele următoare voi avea o discuţie şi cu Dragoş şi nu cred că vom avea probleme de comunicare. A fost prietenul meu, a avut momente de rătăcire, dar vom fi în continuare prieteni"

...despre echipă: "Am vorbit şi cu jucătorii să rămînă concentraţi ca să cîştige titlul. Chiar acum voi pleca la Săftica să vorbesc cu Ciobi"

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (7)
ulise940
ulise940  •  13 Ianuarie 2012, 23:11

Cred ca de-abia astepta sa-l roage Badea sa ramana .Esti penibil Borcica, si noi credeam ca a scapat Dinamo si fotbalul de tine.

davi7
davi7  •  13 Ianuarie 2012, 22:57

Nu cred ca a dorit vre-o clipa sa plece..

vanelul
vanelul  •  13 Ianuarie 2012, 19:57

Nu vad unde e greu, poate pentru el, ca echipa e pe primu loc. Eu cred ca nu Dinamo are nevoie de Borcea, ci Borcea de Dinamo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează