LIGA 1  ·  ÎNCHISOARE

Cristi Borcea rămâne în închisoare! Magistrații au respins cererea de eliberare condiționată a fostului finanțator dinamovist

Miercuri, 24 Aprilie 2019

Cristi Borcea (49 de ani), fostul finanțator de la Dinamo, va rămâne în închisoare, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea de eliberare condiționată. Decizia nu e definitivă.

„Respinge ca nefondată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian, în prezent deţinut în Penitenciarul Bucureşti - Jilava. Stabileşte termen de reiterare a cererii de liberare condiţionată după data de 02.09.2019”, se arată în motivarea magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5.

Astfel, Borcea va putea formula o nouă solicitare pentru eliberarea condiționată abia în luna septembrie.

Fostul finanțator dinamovist a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pe 8 februarie 2019 în dosarul retrocedării plajelor în care a fost implicat și Radu Mazăre, fostul primar al Constanței.

Borcea a mai fost închis în Dosarul Transferurilor, fiind condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare. Acesta a fost eliberat în iulie 2018, după ce a scris mai multe cărți și a muncit după gratii.

Citește și:

Cristi Borcea, condamnat DEFINITIV la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor! Un alt fost acționar al lui Dinamo condamnat tot cu executareUngaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Libertatea

Comentarii (3)

mache01  •  24 Aprilie 2019, 20:37

doar la noi furi, primesti 7 ani (a doua pedeapsa) si apoi la 2 luni faci cerere de eliberare conditionata

adi_stelistul  •  24 Aprilie 2019, 17:49

S-ar putea ca publicitatea din jurul numelui sau sa-i creeze probleme lui Borcea. Orice judecator stie ca risca o inspectie judiciara la presiunea opiniei publice.

Ionel Alecu  •  24 Aprilie 2019, 17:46

saracul asta face parnaie si pentru nasu si verii acestuia ...pacat de el ca era baiat bun !

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
21:45 Fotbal, Serie A

Atalanta - SPAL

Digi 4
Program TV complet

Liga 1