FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - DINAMO 1-0

Cristi Borcea: "Toţi jucătorii sînt transferabili! Ar trebui să le fie ruşine!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, îi desfiinţează pe jucătorii lui Mircea Rednic, despre care spune că sînt transferabili, indiferent de numel sau de cota pe care o au.

"Trei sferturi din banii pe care îi luam se duceau pentru participarea în Ligă mergeau tot la jucători. Plîngeau suporterii pe drum, ar trebui să le fie ruşine jucătorilor! Toată lumea e pe lista de transferuri!

Să vedem dacă le convine să fie şomeri, noi sîntem Dinamo şi nu ar trebui să facem astfel de meciuri precum cel de la Urziceni. Nu avem voie! Ei nu-şi dau seama că tot pentru ei joacă?", a spus Borcea la GSP TV.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (11)
 •  25 Mai 2009, 18:44

Si tie ar trebui sa-ti fie rusine. Te-au adus pana aici manelistule si acum dai cu ei de pamant? Ti-au adus 65 de puncte si acum nu mai sunt buni? Tu de ce nu te transferi? Ia-te de mana cu Becali si transferati-va in Kosovo. Bravo dinamovisti. Ati jucat bine. Scuipati-l in fata pe arogantul asta

alyba
alyba  •  25 Mai 2009, 18:23

tu i-ai tinut in puf

anaissteaua
anaissteaua  •  25 Mai 2009, 18:23

nu O SA VA IERTAm..caini spurcatzi..cum voi v'atzi dat la o parte din fatza CFR'ului ca sa ia campionatul..asa se va da si steaua..din fatza Unirii..FORZA STEAUA..Unirea in CL..dinamo acasa..in Uefa..mai Bine afara din europa..dekt cu javrele in CL

Vezi toate comentariile (11)
Comentează