FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Cristi Ganea a revenit în România » Surprins la aeroport cu un accesoriu de 7.000 de lei

Cristi Ganea a purtat un rucsac de 1.400 de euro la sosirea în România // foto: GSP
Cristi Ganea a purtat un rucsac de 1.400 de euro la sosirea în România // foto: GSP

Articol de , - Publicat marti, 05 septembrie 2023 21:32 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 22:15

Cristi Ganea (31 de ani) a ajuns în această seară în România. Fundașul stânga venit de la Panathinaikos s-a înțeles cu FCSB în privința unui contract pe 2 ani și a apărut pe aeroport cu un rucsac de lux.

FCSB l-a transferat pe Cristi Ganea, fundaș stânga cu 8 meciuri pentru naționala României.

Sorin Cârțu, comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”
FCSB
Sorin Cârțu, comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”

Cristi Ganea a purtat un rucsac de 1.400 de euro

Ganea a ajuns astăzi la București după ce și-a încheiat relațiile contractuale cu fosta echipă, Panathinaikos, și a atras toate privirile cu unul dintre accesoriile pe care le-a purtat.

Este vorba despre rucsacul pe care l-a avut în spate, marca Joli Closet, care valorează 1.400 de euro, adică aproximativ 7.000 de lei.

Cristi Ganea a revenit în România » Surprins la aeroport cu un accesoriu de 7.000 de lei
Cristi Ganea a purtat un rucsac de 1.400 de euro

Cristi Ganea, noul jucător de la FCSB: „Sunt bine acum. Am luat o pauză forțată de 6 luni”

De față cu reporterii, Ganea a explicat că a depășit problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima jumătate de an. El este gata acum pentru o nouă provocare:

„Transferul la Panathinaikos a fost unul reușit, dar după câteva luni m-am confruntat cu o problemă destul de gravă și a trebuit să fac o pauză de 6 luni. Am avut COVID, apoi am făcut ceva analize. În prima fază a fost OK, apoi doctorii au insistat să fac și mai multe analize și mi-au transmis să fac o pauză de 3-6 luni.

Nu a fost ușor, eram titular, echipa câștiga, însă nu am avut ce face. Mi-a fost foarte greu, am stat 6 luni fără fotbal și mi-am dat seama ce înseamnă să-ți ia cineva ceea ce-ți place.

Am avut o perioadă lungă în care am stat și între timp ei au luat fundaș stânga. Mi-am dat seama că aș juca foarte puțin, să fi stat un an și să joc 10 meciuri nu e stilul meu. Îmi doresc să joc. Am avut câteva oferte din Grecia, dar am ales cel mai mare club din România și asta mă face mândru.

A contat și echipa națională, dar în primul rând sunt bucuros că sunt sănătos. Abia aștept să încep antrenamentele, să joc 3-4 meciuri pentru a fi în formă maximă, apoi mă voi gândi și la echipa națională.

Sunt bine de aproximativ două luni, doctorii mi-au spus că sunt OK și pot relua activitatea. Sunt bine, dar am nevoie de 2-3 săptămâni de antrenamente puțin mai grele, și de 2-3 meciuri pentru a fi în formă maximă”.

Tot din Liga 1: 

Unde se joacă Dinamo - FCU Craiova: „Dacă nu se întâmplă ceva extraordinar, ne vedem acolo”

Precizările TVR, după imaginile vulgare anti-U Cluj difuzate pe post: „Secvenţe şi inscripţii care prezintă realitățile Clujului”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
chepandy777
chepandy777  •  06 Septembrie 2023, 14:54

dupa 45 minute il da afara gigel

ionutplural
ionutplural  •  06 Septembrie 2023, 09:33

Ganezu e Ganezu. Asa se poarta la el in Ghana acolo :))

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  06 Septembrie 2023, 09:00

Asta da articol sportiv =)))))) bah voi luati banii degeaba de la gsp !! Nu aveti nici o treaba cu jurnalismul spotiv !! Am inteles ca ati angajat si cativa vloggeri ca postaci !!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează