FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO „De când am venit prima dată pe Giulești ...” » Cristian Săpunaru, dezlănțuit în vestiar, după victoria cu Universitatea Craiova

Cristian Săpunaru
Cristian Săpunaru

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 16:10 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 16:19

Atmosfera în vestiarul Rapidului, după victoria cu CSU Craiova, 2-0 pe Giulești, a fost electrizantă. 

Căpitanul Cristian Săpunaru a dat tonul uneia dintre scandările favorite ale suporterilor rapidiști: „De când am venit prima dată pe Giulești / M-am îndrăgostit de-o echipă ca-n povești”. S-au alăturat imediat și Alexandru Albu sau Paul Iacob.  Apoi, și antrenorul secund Adrian Iencsi, fost căpitan și el al echipei din Grant.

Rapid strânge rândurile înaintea unei săptămâni importante, în care înfruntă atât pe CSA, cât și pe FCSB, ambele echipe care au pretenția că sunt continuatoarele Stelei, marea rivală a giuleștenilor. 

Cristiano Bergodi pregătește schimbări importante în primul 11 la Rapid

În ciuda victoriei și a jocului bun, Rapid a terminat cu emoții partida de pe Giulești.

La puțin timp după accidentarea lui Claudiu Petrila, un alt jucător de bază al Rapidului, fundașul stânga Andrei Borza (17 ani) a acuzat crampe musculare și a fost înlocuit în minutul 70 cu Răzvan Onea.

„Borza a simțit ceva și nu a vrut să riște”, a spus Săpunaru după meci. De la venirea sa la Rapid, în etapa a a 6-a, când a debutat chiar împotriva fostei sale echipe, Farul, tânărul internațional a jucat non-stop. El a fost integralist în toate partidele, până la meciul cu Universitatea Craiova, bifând 8 runde de campionat și un joc de Cupă, plus cele 70 de minute duminică seară, cu oltenii.

Părăsită pentru nepoată, fosta soție a găsit răzbunarea perfectă » Cu cine s-a cuplat
BRAZILIA
Părăsită pentru nepoată, fosta soție a găsit răzbunarea perfectă » Cu cine s-a cuplat

Cum ar putea arăta Rapid la meciul cu CSA Steaua 

Bergodi ar pregăti mai multe schimbări în echipa de start pentru meciul cu CSA Steaua. Pe lângă mutările din defensivă, forțate de accidentări, Bergodi va schimba și în ofensivă. Iar în locul lui Petrila ar urma să intre Jayson Papeau (27 de ani), care a bifat un gol și o pasă de gol în 12 etape.

Cum ar putea juca Rapid: Drăghia - Onea, Cristea, Dr. Grigore, Braun - Cîrjan, Albu, Kait - Papeau, Stan, Pănoiu

Gigi Becali se contrazice înainte de FCSB - Rapid: „O surclasăm!” vs. „O să avem probleme”. Ce-l neliniștește pe patronul roș-albaștrilor

Conducerea Rapidului vrea mai mult: „Putem avea un nivel mai bun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Normal
Normal  •  30 Octombrie 2023, 17:38

Sapunaru este cel mai titrat fotbalist roman aflat in activitate ! Super fotbalist, super caracter !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează