GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BRAZILIA

FOTO Părăsită pentru nepoată, fosta soție a găsit răzbunarea perfectă » Cu cine s-a cuplat

Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram +18   FOTO
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 14:42 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 15:18

Iran Angelo (54 de ani), fosta soție a fotbalistului brazilian Hulk (37), se întâlnește cu un bărbat cu aproape 30 de ani mai tânăr decât ea. Ea abia și-a revenit după ce fotbalistul a părăsit-o pentru nepoata ei.

Atacantul lui Atletico Mineiro, în vârstă de 37 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga lume când s-a căsătorit cu Camila Angelo, în septembrie 2020, după ce s-a despărțit de mătușa ei, Iran, mama primilor săi trei copii.

FOTO. Hulk s-a căsătorit cu Camila, nepoata fostei soții

Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
Hulk și Camila Angelo. Foto: Instagram
+33 FOTO

Camila, în vârstă de 33 de ani, a născut primul copil, o fetiță pe nume Zaya, la un spital din Miami, în luna aprilie a anului trecut. 

Ei continuă să își afișeze dragostea în postările de pe rețelele de socializare, unde Camila a repostat recent o fotografie veche cu ea în bikini sărutându-și soțul și spunându-le fanilor ei de pe Instagram: „Ce bine e să mori din dragoste! Și să continui să trăiești”.

FOTO. Iran, fosta soție a lui Hulk, și-a refăcut viața

+14 FOTO

Acum s-a aflat că Iran, în vârstă de 54 de ani, care și-a acuzat nepoata că „i-a rupt sufletul” la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lui Hulk, și-a regăsit dragostea alături de un inginer de 25 de ani. Lucas Suassuna a fost fotografiat la începutul acestui an pe un jetski cu numele lui Iran pe el. 

Ulterior, au fost văzuți împreună la o nuntă în orașul natal al lui Lucas, Joao Pessoa, în nord-estul Braziliei. Presa locală a spus că s-au „îmbrățișat” toată noaptea. La începutul acestei luni, Iran a profitat de un weekend liber pentru a călători din Sao Paulo, unde locuiește împreună cu cei trei copii ai săi, pentru a-l vizita pe bărbatul care este descris în Brazilia ca fiind „primul ei partener serios" de la încheierea căsniciei de 12 ani cu atacantul lui Atletico Mineiro, în 2019.

Iran Angelo, fosta soție a lui Hulk, s-a cuplat cu un bărbat mai tânăr cu 30 de ani decât ea

Ea și Lucas au postat fotografii dintr-o excursie cu barca într-un loc de vis din Joao Pessoa, cunoscut sub numele de Red Sand Island, de care s-au bucurat teribil. Au avut grijă să evite să publice poze cu ei împreună, iar Lucas și-a făcut private conturile de pe rețelele de socializare, după ce le-a deschis pentru scurt timp. Dar presa locală nu a avut niciun dubiu cu privire la noua relație a lui Iran. 

De asemenea, se înțelege că cei doi au petrecut timp împreună în vacanțe în Europa. În vară, au fost fotografiați râzând în timp ce stăteau unul lângă celălalt la un restaurant de lux din Sao Paulo, unde s-au întâlnit cu prietenii. Se spune că Iran i-ar fi făcut cunoștință lui Lucas cu cei trei copii ai ei pe care îi are din căsnicia cu Hulk. Deși locuiesc încă în orașe diferite, se pare că încearcă să se întâlnească cât de des le permite timpul. Fosta soție a lui Hulk a susținut în trecut că a tratat-o pe Camila ca pe propria fiică și a spus că atunci când a fost părăsită de fotbalist a simțit că o „îngroapă de vie”.

Citește și:

Fosta soție a lui Ilie Năstase e femeie de afaceri în Dubai » Cât de bine îi merge: „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”

Diana Șucu, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Dan Șucu: „Am fugit!"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
nikomunie
nikomunie  •  07 Noiembrie 2023, 10:23

Mda.nuduri si femei goale.cum scria cineva mai inainte va pasa prea mult .dar nu de sport.Daca vroiam femei goale intram pe site de profil.dar din moment ce vreau sport sunt aici.si ce gasesc?evident .unde ati ajuns?

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  07 Noiembrie 2023, 10:15

Mocanca lovește din nou!

ali.bec
ali.bec  •  07 Noiembrie 2023, 08:36

Aceasta știre apăruse și în urmă cu o săptămână, dar a intervenit chestia cu desființarea gazetei, astfel ca ea căzuse victima tiradei de văicăreli a absolut tuturor jurnaliștilor din redacție în afară de Andra și de Cristina. Noi ne bucurăm ca știrea a fost repusă ca să poată fi savurată pe măsură. Sperăm să se repună și știrile cu MM si GG din acea perioadă stearpă.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează