FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV Eliminarea din Europa League lasă urme » Viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca Craiovei, incert! Numele propus oltenilor

Cristiano Bergodi a preluat CS U Craiova  în luna mai +12   FOTO
Cristiano Bergodi a preluat CS U Craiova în luna mai

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2020 10:35 / Actualizat vineri, 28 august 2020 10:35

CS U Craiova a fost eliminată rușinos din turul I preliminar al Europa League, 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi, iar scaunul antrenorului Cristiano Bergodi (52 de ani) a devenit șubred. 

Cristiano Bergodi, luat la țintă de un fost jucător al Craiovei: „Echipă avem, ne mai trebuie antrenor!”

La finalul etapei secunde a Ligii 1, în care CS U Craiova va primi vizita Astrei Giurgiu, oficialii echipei din Bănie vor purta o discuție cu privire la soarta lui Cristiano Bergodi. Eliminarea atât de timpurie din Europa League a produs o dezamăgire cruntă în tabăra „juveților”, precum a făcut-o și înfrângerea cu CFR Cluj din „finala” campionatului trecut, acel 1-3 pe teren propriu, în care oltenii au fost surclasați clar.

Edi Iordănescu, propus Craiovei

Primul nume propus șefilor Craiovei ca posibil înlocuitor al lui Cristiano Bergodi a fost Edi Iordănescu (42 de ani). Acesta nu are niciun angajament în prezent, ultima dată aflându-se pe banca lui Gaz Metan Mediaș, de unde a plecat la începutul lunii iunie.

Edi Iordănescu a mai fost aproape de Craiova în trecut. Numele acestuia a fost vehiculat intens după ce Corneliu Papură a plecat de pe banca echipei în urmă cu doar câteva luni, înainte ca finanțatorul Mihai Rotaru să se înțeleagă cu Cristiano Bergodi.

8 meciuria strâns Bergodi pe banca Craiovei de la sosire. A pierdut doar două, ambele cruciale - „finala” campionatului, cu CFR Cluj, și meciul eliminatoriu din Europa League cu Lokomotiv Tbilisi

CS U Craiova - Astra Giurgiu, match preview: tot ce trebuie să știi

Alte știri despre Craiova:

Oltenii, direct în topul umilințelor istorice, lângă episoadele Knattspyrnufelag, Dudelange sau Pobeda Prilep

Cine i-a eliminat pe olteni: georgienii n-au mai jucat de 12 ani în Europa și e prima oară când trec de turul 1 preliminar!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
prazberg
prazberg  •  28 August 2020, 16:31

Sa vina Multescu sau Iordanescu! Cand ne antrena Multescu nu aveam "vedete" in echipa si a avut rezultate bune. Bergodi a castigat cu noroc multe meciuri in play-off si a pierdut fix cele mai importante meciuri: cu CFR acasa si Tbilisi!

tatastrumf1
tatastrumf1  •  28 August 2020, 14:06
Postat de Alice Popa pe 28 August 2020, 11:44

Ce a distrus Edi nu s-a putut repara pana la meciul cu Dudelange. Bine ca si-au dat seama la timp clujenii si l-au alungat.

La CFR este ceva stricat care nu se poate repara, asta e adevarat. Nu poti face performanta europeana cu arbitraje partinitoare in tara, cu cooperative anti-steaua in tara , de genul "Sa castige oricine campionatul noi nu vrem sa castige Steaua campionatul !" si apoi pierd meciurile cu contracandidatele Stelei, baga juniorii... Socoteste si tu ca sunt in ultimii 20 de ani 15 ani in care CFR nu s-a calificat in Europa, fata de Steaua, care are doar 5 absente...

alin_sav
alin_sav  •  28 August 2020, 14:05

O intrebare ca eu n-am inteles unde era Marius Constantin la primul gol? Bancu a gresit si pierdut mingea ca de obicei la goluri, Acka a incercat sa simuleze o alergare dupa adversarul lui Bancu, ramas la un km in spate, Vatajelul a venit la coltul scurt, Mateiu facea balet prin careu, Pigliaceli nu a putut sa-si miste putin ciunga ca a fost la nici o jumatate de metru de mana lui mingea dar a facut un plonjon aiurea in aer ... dar intrebarea este unde era fundasul central Constantin de-acolo din centru? ... am vazut apoi ca se intorcea incetisor .... dar de unde se venea, de la Gaz?? ... nu stiu, tu stii unde era la faza aia? Apoi Nistor traieste din amintirea vremurilor de la Dinamo, aseara s-a ascuns bine si nu s-a vazut deloc nici in atac, nici in aparare. Atacantii nu au stiut sa faca un dribling si sa suteze de la marginea careului, incercau mereu sa ajunga cu ea in poarta trecand printr-un careu supraaglomerat... Ivan cand incepe sa joace, lui Bancu cate greseli i se mai accepta pana sta pe bara, Mateiu cat mai pacaleste fotbalul??

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close