FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA 2-1

Cristiano Bergodi, după ce a luat „roșu” în meciul cu Chindia: „Asta m-a enervat rău”

Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 16:57 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 17:44

Sepsi a câștigat acasă cu Chindia, scor 2-1, într-un meci din etapa #8 din play-out. În minutul 90+1, Cristiano Bergodi, antrenorul gazdelor, a fost eliminat.

După meci, tehnicianul italian a prezentat motivul protestelor și i-a cerut scuze arbitrului. A fost doar a doua eliminare din cariera lui Bergodi în Liga 1.

Acuzații după meciul României U16: „Stoichiță a dictat din tribună schimbarea numărului 10” » Selecționerul și oficialii FRF se apără: „Nu permit așa ceva”
ROMÂNIA U16
Acuzații după meciul României U16: „Stoichiță a dictat din tribună schimbarea numărului 10” » Selecționerul și oficialii FRF se apără: „Nu permit așa ceva”

Declarațiile lui Bergodi, după Sepsi - Chindia 2-1

„Nu a fost un joc strălucit. Cine a intrat a făcut diferența. Despre acest cartonaș roșu pe care l-am luat... M-am enervat că pentru că l-a ținut atât de mult în afară pe Dimitrov. În mod normal, nu ar trebui să se facă asemenea lucruri. 

Eu de asta m-am enervat. Doar cu FCSB am mai fost eliminat, înainte de Crăciun. Îmi pare rău, îi cer scuze. Nu am jignit arbitrii. Îmi pare sincer rău, punem mult suflet în aceste meciuri. E greu să bați Chindia. A avut multe ocazii”, a spus Cristiano Bergodi după meci, la Digi Sport.

Sepsi - Chindia 2-1

După un început timid, Chindia a fost aproape de deschiderea scorului, pe contraatac. Popadiuc a trimis puternic din apropiere, însă Niczuly a reușit să respingă în corner, de la colțul scurt. Portarul gazdelor a fost din nou eroul echipei, în minutul 19. Passaglia a scăpat singur cu Niczuly, însă nu a reușit să îl învingă.

Scenariul s-a repetat și 20 de lungimi mai târziu, dar Marco Dulca a fost blocat de portarul lui Sepsi, din postură de unu la unu, din unghi. Sepsi a răspuns în minutul 42, prin Tudorie. Atacantul a finalizat o acțiune rapidă de contraatac, însă a trimis modest cu capul, pe lângă poartă, din 6 metri.

După o oră de joc, Sepsi a reușit să deschidă scorul, prin Aganovic. Mijlocașul a trimis mingea în poartă din alunecare, după o centrare perfectă în centrul careului. Covăsnenii și-au continuat atacurile, iar două minute mai târziu au fost aproape să își majoreze avantajul, dar Bărbuț a trimis în bară.

Chindia a replicat însă prin Chamed, care a marcat din afara careului, la colțul scurt, în minutul 69. Spectacolul a continuat însă la Sf. Gheorghe. Târgoviștenii s-au aruncat în atac și au fost surpinși pe contre de gazde. Golofca a marcat în minutul 71, pe contraatac, după ce șutul său a fost deviat de un apărător advers.

Citește și alte știri din Liga 1:

„N-am mai trăit niciodată o asemenea rușine” » Conducerea lui FC Argeș le arată obrazul fotbaliștilor: „M-am certat cu domnul Gentea pentru ei!”

Ilie Dumitrescu numește 3 atuuri ale roș-albaștrilor înainte de Craiova - FCSB: „Se joacă semifinala!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează