FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CHINDIA

Sepsi - Chindia 2-1, în etapa #8 din play-out » Spectacol la Sfântu Gheorghe, cu 3 goluri și numeroase ocazii

Sepsi - Chindia, liveTEXT pe GSP.ro
Sepsi - Chindia, liveTEXT pe GSP.ro

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 16:26 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 16:37

Sepsi a câștigat acasă cu Chindia, scor 2-1, într-un meci din etapa #8 din play-out-ul Ligii 1.

Programul etapei #8 din play-out

După un început timid, Chindia a fost aproape de deschiderea scorului, pe contraatac. Popadiuc a trimis puternic din apropiere, însă Niczuly a reușit să respingă în corner, de la colțul scurt. Portarul gazdelor a fost din nou eroul echipei, în minutul 19. Passaglia a scăpat singur cu Niczuly, însă nu a reușit să îl învingă.

Scenariul s-a repetat și 20 de lungimi mai târziu, dar Marco Dulca a fost blocat de portarul lui Sepsi, din postură de unu la unu, din unghi. Sepsi a răspuns în minutul 42, prin Tudorie. Atacantul a finalizat o acțiune rapidă de contraatac, însă a trimis modest cu capul, pe lângă poartă, din 6 metri.

După o oră de joc, Sepsi a reușit să deschidă scorul, prin Aganovic. Mijlocașul a trimis mingea în poartă din alunecare, după o centrare perfectă în centrul careului. Covăsnenii și-au continuat atacurile, iar două minute mai târziu au fost aproape să își majoreze avantajul, dar Bărbuț a trimis în bară.

Chindia a replicat însă prin Chamed, care a marcat din afara careului, la colțul scurt, în minutul 69. Spectacolul a continuat însă la Sf. Gheorghe. Târgoviștenii s-au aruncat în atac și au fost surpinși pe contre de gazde. Golofca a marcat în minutul 71, pe contraatac, după ce șutul său a fost deviat de un apărător advers. În minutul 90+1, Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a fost eliminat de arbitru din cauza unor proteste vehemente.

Cu o etapă înainte de finalul play-out-ului, Sepsi a urcat pe locul 8, cu 39 de puncte, unul peste Botoșani , echipa de pe 9. Chindia a rămas pe 13, cu 23 de puncte, 5 sub Mioveni, și este matematic la barajul de salvare. Echipa lui Pelici ocupă locul 12 și s-a salvat direct de la retrogradare, matematic.

FINAL. Sepsi - Chindia 2-1

Sepsi- Chindia, echipe de start:

SEPSI: 33. Niczuly l 88. Dimitrov, 44. Bălașa, 3. B. Mitrea, 20. A. Dumitrescu l 8. Vasvari, 6. N. Păun, 77. Aganovic l 21. Bărbuț, 9. Tudorie, 11. M. Ștefănescu 
REZERVE: 12. Bogdan, 17. Fofana, 24. I. Fulop, 27. R. Ispas, 29. Damașcan, 42. Luckassen,  82. Ninaj, 15. Ashkovski, 90. Golofca 
ABSENT: Achahbar (accidentat)
ANTRENOR: Cristiano Bergodi

CHINDIA: 33. Căbuz l 16. Butean, Căpușă, 6. P. Iacob, 15. C. Dinu l 77. Șerban, 8. M. Dulca, 4. Passaglia, 59. Popadiuc l 69. Chamed, 11. D. Florea 
REZERVE: 1. D. Moldovan, 5. Celea, 13. Cherchez, 17. M. Șerban, 20. Roumpoulakou, 23. Kocici, 88. Ad. Ioniță, 14. Sila
ABSENT: Ciunciukov (indisponibil)
ANTRENOR: Emil Săndoi

Citește alte știri din Liga 1:

Gică Hagi, criză de nervi în Farul - FC Voluntari » A țipat la un om din staff
FARUL - FC VOLUNTARI 1-1
Gică Hagi, criză de nervi în Farul - FC Voluntari » A țipat la un om din staff
Florin Prunea, discurs furibund la adresa arbitrajului de la FC Botoșani - Dinamo: „Japcă pe față! Nimeni nu o vrea în Liga 1, toți vor să-i rupă capul”
FC Botoșani - Dinamo 2-3
Florin Prunea, discurs furibund la adresa arbitrajului de la FC Botoșani - Dinamo: „Japcă pe față! Nimeni nu o vrea în Liga 1, toți vor să-i rupă capul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
controlor
controlor  •  08 Mai 2022, 18:44

Bravo SEPSI ....echipa buna sub conducerea lui Bergodi !

gregoryhf
gregoryhf  •  08 Mai 2022, 17:12
Postat de Gheorghe Bica pe 08 Mai 2022, 16:02

Chindia retrogradeaza indiferent cu cine joaca barajul. Sper sa-i depaseasca Dinmo ,am sperante in Medias.

ai si o fatza care nu denota prea multa inteligenta. cum naiba sa retrogradeze chindia tinand cont ca o sa joace ori cu chiajna ori cu slobozia? si daca as trimite eu o echipa formata din baietii de la bloc ar elimina slobozia sau chiajna la baraj,dapai chindia. cum sa iti spui speranta in medias care nu a batut pe nimeni care este peste ea in clasament de cand au fost depunctati? mai mult,cum sa crezi ca vitan barzesti ar bate pe uta? iar un egal nu este suficient. adica efectiv nu are nicio logica ce spui tu. singura echipa care a avut probleme cu medias a fost vitan barzesti,in rest,toate de la 3 goluri in sus i-au dat. chindia o sa bata cu un 3 sau 4-0 lejer pe medias si o sa castige barajul la pas.

alexh
alexh  •  08 Mai 2022, 16:57

"Scenariul s-a repetat și 20 de lungimi mai târziu." Cred că aveți o obsesie cu acest cuvânt (lungimi). Îl folosiți și când este vorba de timp și când este vorba de puncte.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează