FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS - FCSB 1-2

Critici dure la adresa tacticii folosite de Dică: "Unul dintre jucători fost complet depășit! În acest moment, niciunul nu este o soluție pentru acel post"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 august 2017 10:47

După Juventus București - FCSB, 1-2, Gabi Balint, fost jucător la Steaua, a criticat extrem de dur prestația celor doi fundași ai roș-albaștrilor, Artur Jorge și Dragoș Nedelcu.

"Au fost doi fundaşi centrali care nu joacă împreună şi care s-au antrenat două zile. Nu au relaţii de joc, dar fiecare post are nişte principii. Ca fundaş central e nevoie să ai nişte calităţi. Trebuie să fii bun la cap, să fii bun în situații unu contra unu, să fii puţin mai rapid, agil. Eu m-am uitat în prima repriză la cei doi fundaşi centrali și am văzut foarte multe greşeli. Asta în afară de autogolul pe care l-a înscris Artur Jorge. I se poate întâmpla oricui şi care, din punct de vedere moral, te poate duce la pământ.

Nu mi-a plăcut nimic la Artur Jorge. Nu mi-a plăcut cum a pasat, în afară de câteva pase laterale simple. Orice pasă pe care a încercat să o dea în profunzime a greşit-o.  A fost depășit și la jocul aerian, cei de la Juventus au mai avut o ocazie, adversarul plecând de lângă el. Măzărache a făcut ce a vrut cu ambii fundași. În acest moment, niciunul dintre ei nu e nicio soluţie. Să nu fim categorici cu Artur Jorge pentru că trebuie să îl mai vedem", a declarat Balint la TV Digi Sport.

3
a fost nota primită de Artur Jorge, în timp ce Nedelcu a primit 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
9orthopaedic
9orthopaedic  •  20 August 2017, 16:15

tot ce spune balint e ok si sa spunem ca-i de bun simt ... dar nu -i ok si nu-i de bun simt cum aseaza dica jucatorii.. nu-i de bun simt cum joaca artur jorge, nedelcu, benzar nu romario celalalt care si-a luat-o deja in cap... dar mai ales nedelcu e subtire rau in joc... si nu e ok , e mizerabil sa spui cz asta e blat... majoritatea o spun din oftica dar sunt unii care cred lucrul asta....bine ma , saraciilor , astia de la juve au alergat de ziceai ca acus-acus o sa crape ceva in ei...au jucat pot spune Onorabil !!!! dica ai o problema daca tu asa ai pregatit echipa si meciul...daca ai fost ,, ajutat,, leapada-te dar repede...

khal_37
khal_37  •  20 August 2017, 15:55
Postat de randoom.__ pe 20 August 2017, 15:21

pai si ne da in fiecare an grupele europene. voua va da in fiecare an umilinte si insolventa.

cu *** ***, nu au miscat in front, au avut un sut pe poarta tot meciul si o posesie de 37%, cu Steaua au avut 8 suturi pe poarta si in 10 atacau si alergau in draci de spuneai ca acum acum crapa inima in ei...unde a fost blatul, la ,,statul capra'' sau la lupta pe viata si pe moarte? Calintaru a vrut sa fie vedeta....si a fost, dar negativa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoom.__
randoom.__  •  20 August 2017, 15:21
Postat de chris_bu67 pe 20 August 2017, 13:43

Cap de rumeguș,te vei trezi vreodată din orbirea în care ești,cu siguranță nu,pt. că e nevoie de puțină demnitate.Avram,machedonul Călințaru și jiji,o treime diabolică!Dumnezeu să vă dea după inima voastră,fățarnicilor!

pai si ne da in fiecare an grupele europene. voua va da in fiecare an umilinte si insolventa.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează