FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - POLI IAȘI

Criză de râs a lui Becali înainte de meciul cu Poli Iași » L-a ironizat pe Tudorel Toader și a anunțat o țintă nouă pentru FCSB :)

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 20:17

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a fost extrem de binedispus în această seară, la sosirea pe Arena Națională pentru duelul cu Poli Iași. Latidundiarul a stârnit hohote de râs ironizând recenta greșeală de pronunție a Ministrului Justiției, Tudorel Toader, apoi a anunțat că va mai aduce în mod sigur un fundaș central. 

"Câștigăm fără niciun pic de emoție, așa ar fi normal, dar vom vedea. Eu v-am spus și repet, «mă repet», cum spune Tudorel Toader, prioritatea este Europa League, adică banii. După aceea, campionatul", a declarat amuzat Becali.

Finanțatorul FCSB-ului a anunțat că roș-albaștrii vor mai transfera în mod sigur un fundaș central, compartiment unde Dică îi are doar pe Bălașa și Planici. 

"E posibil să mai vină un atacant și sigur mai vine un fundaș central", a spus Becali, la TV Digi Sport.

"Atalanta este o echipă mai grea, celelalte sunt mai accesibile"
Becali, despre posibilul adversar din play-off-ul Europa League. Lista completă a posibilelor adversare, AICI

  • FCSB - Poli Iași se joacă în această seară, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
126372524961619
Nistor Gheorrghe  •  06 August 2018, 10:41

*** asta nu are rusine/ Sa vedem cum o sa mai rada cand o sa-i ia din cont 37 mil euro.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  05 August 2018, 23:41
Postat de hannah.robinson pe 05 August 2018, 22:14

Corect banii 37 mil

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  05 August 2018, 23:01

Cat de idioti sunteti !! Cu ce l-a ironizat pe Tudorel Toader ?? Poate l-a imitat, pentru ca un incult ca asta nu poate ironiza un rector de universitate !!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează