FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ 2-1

video+foto Cronica meciului FCSB - FC Argeș 2-1 » Edi mână de aur

FCSB - FC Argeș  2-1 +19   FOTO
FCSB - FC Argeș 2-1

Articol de , - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 22:30 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 23:13

FCSB - FC Argeș 2-1. Iordănescu jr a făcut trei schimbări ce s-au dovedit decisive. Octavian Popescu și Vali Gheorghe au întors de la 0-1, iar Vali Crețu a centrat la golul doi

Vezi AICI programul etapei #14

După două săptămâni „pe sec", dominate de accidentări și de infectări cu COVID-19, FCSB a revenit în arenă. Iar Edi Iordănescu a putut alinia chiar o echipă redutabilă, din care n-au lipsit fragilul Budescu și mai ales Florin Tănase. 

Omul a cărui problemă a decis amânarea meciului cu Farul, programat etapa trecută, refăcut de-a dreptul miraculos de pe urma unei glezne umflate "cât pepenele". După unii, din cauza unei entorse mai vechi, după alții, din cauza efortului depus la antrenament.

Cronica meciului FCSB - FC Argeș 2-1 | Drumuri pline de „hârtoape"

La atâta vreme fără jocuri în picioare (meciul de Cupă cu Voluntari a fost pierdut la "masa verde") și împotriva celei mai bune defensive din campionat, roș-albaștrii și-au făcut singuri viața grea. 

Keșeru și „Tase" au irosit două bune oportunități în debut, cât Argeșul și-a reglat "mecanismele". Apoi, drumurile către poarta lui Greab au devenit tot mai pline de „hârtoape". Unde mai pui că piteștenii nu s-au mărginit doar la a se apăra, ci au și contraatacat tăios.

„Trenul pierdut"

Promițător la început, jocul s-a transformat treptat într-unul de uzură, din ce în ce mai plictisitor. Puține idei, multe pase greșite și, în consecință, zero faze de poartă până la pauză.

 „Celor de la FCSB le lipsește ritmul, se vede că unii vin după boală, iar acțiunile ofensive ale Argeșului se cam termină la Fatai", a concluzionat Gabi Balint, în studioul DigiSport.

Și de parcă nu era de ajuns sărăcia de până atunci, la întoarcerea pe gazon, după pauză, din difuzoarele arenei a început să răsune melodia Compactului, "Trenul pierdut", cu Paul Ciuci repetând de vreo câteva ori "drumul e lung".

FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
FCSB - FC Argeș, foto: Cristi Preda/GSP
+15 FOTO

Și a cam fost! Ianis Stoica n-a înțeles că împotriva Argeșului trebuie să înscrii atunci când ți se ivește ocazia și a irosit o oportunitate rarisimă la vreo 7-8 minute de la reluare. Iar ocazia lui s-a răzbunat la poarta cealaltă. După trei înlocuiri efectuate de Iordănescu junior, a deschis scorul tocmai Argeșul, prin bulgarul Rainov.

Ce revenire! Tavi Popescu, gol superb în FCSB - FC Argeș
FCSB - FC Argeș
Ce revenire! Tavi Popescu, gol superb în FCSB - FC Argeș

Edi a avut însă mână bună, toți cei intrați contribuind apoi la întoarcerea rezultatului. Octavian Popescu a egalat, iar Vali Crețu i-a centrat lui Vali Gheorghe pentru 2-1. Scor final.

1e cifra eșecurilor suferite de FCSB cu Iordănescu jr pe bancă: 1-4 cu CFR. Mai are 6 victorii și o remiză

6victorii, 2 remize și 2 eșecuri au înregistrat piteștenii în ultimele 10 etape de campionat

44de victorii, 19 remize și 23 de înfrângeri e bilanțul general al întâlnirilor dintre FCSB și FC Argeș

Antonie, ezitant

„Centralul" Andrei Antonie a reacționat târziu în minutul 6, la un contraatac al argeșenilor. Ișfan l-a împins pe Iulian Cristea, apoi a căzut lângă el, dar arbitrul n-a luat o decizie decât după ce s-a consultat cu asistentul Bogdan Gheorghe. Bine că a luat-o pe cea corectă: fault în atac.

FCSB - FC Argeș 2-1

FCSB - FC Argeș, echipe de start:

FCSB: 99. A. Vlad - 6. Haruț, 55. Vinicius, 17. I. Cristea, 33. Radunovic -  27. Olaru, 26. Oaidă, 10. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 11. Budescu
REZERVE: 1. Straton, 2. Valentin Crețu, 8. Șut, 9. Oct. Popescu, 13. Dumiter, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 30. Musi, 98. Cordea
ANTRENOR: Edward Iordănescu

FC ARGEȘ: 12. Greab - 2. Tofan, 5. Turda, 14. J. Miguel, 30. Mușat - 4. Meza Colli, 71. Rainov - 11. Ișfan , 8. I. Șerban II, 3. Latovlevici - 90. Fatai
REZERVE: 22. F. Croitoru, 7. Viana, 16. Ruan, 21. Palici, 24. Telcean, 25. Boldor, 26. Moisie, 29. Dumitrașcu, 89. Honciu
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Florentin Dumitru, fostul mijlocaș de la Steaua și FCSB, în arest la domiciliu!

Valeriu Iftime îl pune la zid pe MM Stoica: „Cam ăsta e nivelul lui. E o crimă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
radu876
radu876  •  01 Noiembrie 2021, 06:19

nu am fost vreodata mare fan compact, dar cred ca la trenul pierdut e leo iorga solist

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  01 Noiembrie 2021, 06:02

Ca de obicei fiul generalului cascheta este genial, bineinteles condus de secundul lui mache, trimisul credinciosului din pipera. Scris special cu litere mici aliniat inteligentei lor !

darkwhite
darkwhite  •  01 Noiembrie 2021, 01:56
Postat de Constantin Nica pe 31 Octombrie 2021, 23:20

Eronat! Mache e “mâna de aur”, toți știm cât de “îndemânatic” e ????

mai ales cele 2 domnisoare din poza de la nicknameul tau.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează