FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC ARGEȘ

Florin Tănase, revenire miraculoasă » De la glezna cât un „pepene”, la titular cu FC Argeș

Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e titular la FCSB în meciul cu FC Argeș (azi, 20:30).
Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e titular la FCSB în meciul cu FC Argeș (azi, 20:30).

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 octombrie 2021 19:35 / Actualizat duminica, 31 octombrie 2021 19:49

Florin Tănase (26 de ani, mijlocaș ofensiv) e titular la FCSB în meciul cu FC Argeș (azi, 20:30).

În urmă cu mai bine de o săptămână, Gazeta s-a întrebat cât de accidentat e căpitanul roș-albaștrilor, absența lui fiind cheia amânării partidei cu Farul.

Mihai Stoica povestise după partida cu Mioveni, câștigată cu 3-0, că Tănase terminase jocul cu glezna „cât un pepene galben”. În urmă cu 4 zile, la nivel declarativ, roș-albaștrii încă nu știau dacă-l pot folosi sau nu pe golgeterul campionatului trecut.

FCSB - FC Argeș: echipe de start

FCSB: 99. A. Vlad - 6. Haruț, 55. Vinicius, 17. I. Cristea, 33. Radunovic -  27. Olaru, 26. Oaidă, 10. Tănase - 19. I. Stoica, 28. Keșeru, 11. Budescu
REZERVE: 1. Straton, 2. Valentin Crețu, 8. Șut, 9. Oct. Popescu, 13. Dumiter, 22. V. Gheorghe, 25. Perianu, 30. Musi, 98. Cordea
ANTRENOR: Edward Iordănescu

FC ARGEȘ: 12. Greab - 2. Tofan, 5. Turda, 14. J. Miguel, 30. Mușat - 4. Meza Colli, 71. Rainov - 11. Ișfan , 8. I. Șerban II, 3. Latovlevici - 90. Fatai
REZERVE: 22. F. Croitoru, 7. Viana, 16. Ruan, 21. Palici, 24. Telcean, 25. Boldor, 26. Moisie, 29. Dumitrașcu, 89. Honciu
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Antonie Andrei (Bucureşti) / A1: Gheorghe Bogdan (Bucureşti), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe)

Florin Tănase, accidentat cu CS Mioveni?

Cheia amânării meciului Farul - FCSB a fost problema medicală pe care vicecampioana a invocat-o în cazul lui Florin Tănase, care a jucat toate cele 90 de minute cu Mioveni. Dacă Tănase ar fi fost trecut ca apt, el ar fi fost al 13-lea fotbalist din lista roș-albaștrilor și LPF n-ar mai fi putut să reprogrameze jocul

FCSB, atunci când a informat Liga despre problemele de lot pe care le are, l-a inclus și pe Tănase. La capitolul accidentați. Însă în dreptul lui apar câteva semne de întrebare fiindcă e singurul dintre cei cu probleme la care nu există un verdict clar. Ci o apreciere de genul „i s-a umflat glezna la care a avut entorsa și are în continuare dureri”.

Surse din club povestesc că nu e vorba despre o recidivă a unei probleme vechi, glezna i s-a umflat din cauza efortului făcut după o perioadă lungă de pauză. El nu s-ar fi antrenat în această săptămână alături de echipă, însă accidentarea e una cel puțin bizară, din două puncte de vedere:

  1. La meciul cu Mioveni, la care a revenit după o pauză de o lună și jumătate, el s-a simțit foarte bine. A jucat excelent, a fost al doilea cel mai bun de la trupa lui Iordănescu, conform datelor InStat, și a evoluat fără probleme toate cele 90 de minute. Cu 10 minute înainte de final, FCSB a efectuat singura schimbare posibilă la nivelul jucătorilor de câmp, iar cel înlocuit nu a fost Tănase. Mai mult, după joc, Florin a oferit declarații la flash-interviu și, deși s-a plâns de terenul foarte greu, nu a lăsat să se înțeleagă că se resimte în vreun fel. Subit, la două-trei zile după acel joc, cei de la FCSB l-au anunțat accidentat.
     
  2. Primul de la FCSB care s-a referit la posibilitatea ca meciul Farul - FCSB să se amâne a fost Gigi Becali. „Dacă Tănase e bine, se va juca meciul cu Farul. Și înainte de meciul cu Mioveni am întrebat care e starea lui. Cât timp Tănase e bine, se vor juca toate meciurile. Dacă e accidentat, nu se joacă. Cu el suntem 13, fără el suntem 12. Avem posibilitatea legală de a nu juca meciul. Cu Tănase în echipă nu îmi e frică de nimeni", a spus Becali marți. În aceeași zi însă, cei de la echipă au anunțat public că „Tănase are glezna umflată".

Victor Becali, despre tensiunile de la FCSB: „Când bagi bani trebuie să existe și presiune”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Ce traume va lăsa Covid-19 la FCSB? Ce s-a întâmplat cu echipa după focarul din toamna trecută

LPF: aliat pentru FCSB, dușman pentru restul Ligii 1!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
6210293312376851
Sorin Lorena  •  04 Noiembrie 2021, 15:21

Trebuia argesul sa bage atacanti nu fantome sa rupa fcsb ul sa l trezeasca pe becali la realitate ca el creste jucatori sa i vanda asa nu face performanta aduce pensionari sa traga la titlu iar el se chinuie la mijlocul clasamentului.

florar
florar  •  31 Octombrie 2021, 21:24
Postat de babin pe 31 Octombrie 2021, 20:07

Alta mostra de jurnalism de dambovita, nutret aruncat pentru hateri.

De la piciorul umflat a trecut două săptămâni dar na,GSP a rămas blocat...în ură!

amicu
amicu  •  31 Octombrie 2021, 20:56

Hagi dacă e deștept găsește motive sa nu se joace. Fariseul cioban sa ne scuteasca cu evlavia lui.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close