FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - DINAMO 2-0

Dusan Uhrin, nervos după ce a dus-o pe Dinamo la baraj: „Nu e posibil așa ceva!”

Dusan Uhrin +15   FOTO
Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 22:50 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 23:16

CS Mioveni a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în etapa #5 din play-out și „câinii” sunt oficial la baraj. Dusan Uhrin, antrenorul alb-roșiilor a analizat prestația echipei sale în meciul contra argeșenilor.

Uhrin a criticat modul în care fotbaliștii săi s-au apărat la faza fixă din care Mioveni a deschis scorul și este de părere că Dinamo va avea parte de un baraj extrem de dificil pentru menținerea în Liga 1.

Pentru ce mai luptă Dinamo în play-out + Cu cine ar da acum baraj pentru rămânerea în Liga 1
CS Mioveni - Dinamo 2-0
Pentru ce mai luptă Dinamo în play-out + Cu cine ar da acum baraj pentru rămânerea în Liga 1

Am făcut greșeli la faze fixe, e incredibil. Am muncit toată săptămâna la asta, la astfel de faze. N-am avut agresivitate în repriza a doua. Ocazii am avut, dar nu am marcat, însă nu se poate să luăm astfel de goluri. Irobiso putea marca, dar n-a făcut-o. Schimbările nu au ajutat cu nimic. N-am văzut ce s-a întâmplat la eliminare, Irobiso a luat roșu, vom juca fără el. 

Nu sunt mulțumit de cum am jucat. Trebuie să schimb mai multe, nu e posibil așa ceva. Am făcut greșeli la faze fixe, mi-e imposibil să înțeleg. E a doua oară când pierdem așa. La baraj va fi 50-50 și trebuie să ne pregătim bine până atunci. Va fi greu acolo, sunt echipe bune în Liga 2”, a declarat Dusan Uhrin la Orange Sport.

+11 FOTO

Citește alte știri din Liga 1: 

A dispărut din echipa lui Dinamo! Dezvăluirile GSP, confirmate de hotărârea lui Uhrin
DINAMO
A dispărut din echipa lui Dinamo! Dezvăluirile GSP, confirmate de hotărârea lui Uhrin
Marius Croitoru, final de aventură la Botoșani? „Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”
Chindia - Botoșani 1-2
Marius Croitoru, final de aventură la Botoșani? „Ca orice copil care vrea să evolueze, trebuie să plec de lângă mama, tata”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dvd1
dvd1  •  16 Aprilie 2022, 18:21

ba e posibil, dovada e pe teren. Dinamo nu are nici macar 1 fotbalist. Daca se duceau si adunau 11 persoane de prin statiile de tramvai si i-ar fi pus sa joace ar fi jucat sigur mult mai bine. Asa...

bjk86
bjk86  •  16 Aprilie 2022, 15:29
Postat de kuba pe 16 Aprilie 2022, 09:11

Adica Redmic si manelistul Stoicanetti? :))) Desfiintare placuta, clonelor!

Clona e aia din liga a-IV-a, a lui Badea, ca aia a aparut acum cativa ani..

zorrozabal
zorrozabal  •  16 Aprilie 2022, 09:52

Uhrin?Poate ne zice și noua(acum,nu dupa retrogradare)de ce Dinamo are apararea aia formata din foști mijlocași?!Ce cauta Carp,Giani Crețu,Rodriguez in echipa și de ce Mihaiu,Ricardo Grigore și Rauța nu joaca?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează