FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - FCSB 1-1

Helmut Duckadam, consternat după FCSB - CS Mioveni: „Sper să mai apuc să văd și eu asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 22:00 / Actualizat sambata, 06 august 2022 22:53

CS Mioveni și FCSB au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 4 din Liga 1. Helmut Duckadam a criticat faptul că roș-albaștrii schimbă primul „11” la fiecare meci și spune că echipa nu are omogenitate.

Fostul mare portar este de părere că FCSB nu are șanse la titlu în acest moment din cauza lipsei de omogenitate și îl îndeamnă pe Nicolae Dică să cristalizeze un prim „11”. 

Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”
CS Mioveni - FCSB 1-1
Nicolae Dică, exasperat după remiza de la Mioveni: „Nu știu ce să mai fac! Mă credeți că am vrut să îl bag pe el atacant?”

„Nu e ok. Dacă nu reușești să câștigi cu Mioveniul, atunci pretențiile tale la campionat devin din ce în ce mai mici. Sper să mai apuc să văd și eu la FCSB o echipă din care să știu măcar 9 titulari. Din păcate, ei își doresc să aibă o echipă omogenă, dar n-ai cum. Când faci atâtea schimbări de la meci la meci, n-ai cum să faci o echipă omogenă.

N-are cum să se lege. Folosind atâția jucători, făcând atâtea schimbări, jucătorii nu știu ce joacă ăla și ăla. Ori joacă cei doi fundași centrali, ori joacă Tamm? Dacă ți-e frică că se accidentează jucătorii, înseamnă că e o problemă”, a declarat Helmut Duckadam la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

6 jucătoria schimbat Nicolae Dică în echipa de start față de meciul cu Dunajska Streda. Tamm, Radunovic, Edjouma, Olaru, Coman și Rusu au fost înlocuiți de Bouhenna, Boboc, Șut, Oaidă, Cordea și Ianis Stoica

+29 FOTO

Dumitru Dragomir n-are milă de Dică și de fotbaliștii de la FCSB: „În afara lui, toți sunt haotici! Haos, haos!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

WOW! Mititelu a primit o ofertă de două milioane de euro pentru un titular: „Nu o să vadă vreodată Gigi Becali așa ceva”

Driblează interdicția UEFA » Ce va face galeria celor de la FCSB la meciul cu Dunajska Streda: „Trebuie să fim atenți!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close